PIJE MU KRV! Opljačkao je banku, ali ne zbog para! Hteo je u zatvor, a za sve je ona kriva! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Jaye De Black

objasnio!

PIJE MU KRV! Opljačkao je banku, ali ne zbog para! Hteo je u zatvor, a za sve je ona kriva! (VIDEO)

Sedamdesetogodišnji muškarac, koji je opljačkao banku u Misuriju da bi dospeo u zatvor i pobegao od supruge, u utorak je osuđen na uslovnu kaznu zatvora i blagu novčanu kaznu

Objavljeno:

Džon Ripl je u septembru prošle godine ušetao u banku u Kanzas Sitiju i pružio službenici cedulju na kojoj je pisalo:Naoružan sam, daj pare”.

Žena mu je pružila novac u manjem četvorocifrenom iznosu, ali on nije pobegao, već je mirno sačekao policiju, koja je stigla nekoliko minuta kasnije. Ripl je sedeo na podu i nije se opirao hapšenju. Rekao je policiji da je želeo da bude uhapšen kako bi pobegao od supruge.

Njegov advokat je apelovao na milost suda, jer je optuženi prošle godine imao operaciju na srcu i patio od depresije, koja nije adekvatno lečena. Ripl je na suđenju izjavio da je sada ponovo onaj stari.

U prilog mu je išla i činjenica da je sačekao policiju u banci, odmah predao plen i uprkos pretnji na parčetu hartije bio “naoružan” samo četkom za kosu i makazicama za nokte. Direktor banke i šalterska službenica, kojoj je pretio, svedočili su u njegovu korist.

Ripl je osuđen na uslovnu kaznu od tri godine, 50 sati društveno-korisnog rada i novčanu kaznu od 227,27 dolara. Kazna odgovara troškovima koje je banka imala jer je posle “pljačke” osoblje pustila kući.

(Espreso.co.rs / heute.at)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.