UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MUŠKARCA KOJI UDARA DETE KRUŽI INTERNETOM: Prišao i lupio ga USRED MARKETA, onda je usledilo..
Foto: Printscreen Twitrer/Githii

užas

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MUŠKARCA KOJI UDARA DETE KRUŽI INTERNETOM: Prišao i lupio ga USRED MARKETA, onda je usledilo..

Šokantan snimak muškarca (55) koji je pesnicom udario dečaka (4) u supermarketu ostavio je ljude u potpunom šoku

Objavljeno:

Sigurosna kamera je zabeležila trenutak na kojem je muškarac (55) udario dečaka pesincom u Kurčatovu (Rusija) u Kurskoj oblasti. Odmah su reagovali otac i majka, ali dečak je već bio preplašen na zemlji.

Napadač je rekao policiji da je mislio da je dečak "lutka" koje se postavlja u izlog, iako je očigledno sa snimka da je video da dečak hoda. Srećom, dečak nije pretrpeo nikakve teže povrede i u dobrom je stanju.

Prema policijskom izveštaju muškarac je bio u alkoholisanom stanju, odbio je pregled i odbijao je saradnju sa organima reda. Neimenovani muškarac i ranije je pravio incidente. Naime, pre dve godine je psovao u gradskom prevozu i napadao putnike.

Snimak napada je užasnuo korisnike društvenih mreža i činjenica da je protiv muškarca podignuta optužnica za pokušaj ubistva maloletnog lica jer se na snimku vidi da bi nastavio da udara dečaka da majka i otac nisu pritrčali.

"Šta li je ovom bilo u glavi", "Sigurno je znao da je u pitanju dete", "Najjezivija stvar koju sam video danas", samo su neki od komentara.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Epsreso/Blic Žena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.