EVO KAKO JE IZGLEDALA AMBER PRE I POSLE MODIFIKACIJE TELA: Vilice padaju kad vidite šta je sa JEZIKOM URADILA(FOTO)
Amber Luk, Foto: Jam Press Vid / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

MA DA LI JE REALNO?!

EVO KAKO JE IZGLEDALA AMBER PRE I POSLE MODIFIKACIJE TELA: Vilice padaju kad vidite šta je sa JEZIKOM URADILA(FOTO)

Bili ljubitelj tetovaža ili ne, svakako će vas fascinirati šta je ova devojka uradila sa svojim telom

Objavljeno:

Amber Luk, poznata kao "Devojka zmaj", podelila je svoju fotografiju pre nego što je telo prekrila s oko 600 tetovaža i kaže da se osećala "izgubljeno" pre te transformacije.

Amber Luk (29) iz Australije je proglašena jednom od „najtetoviranih žena na svetu“, na modifikacije tela potrošila je neverovatnih 144.000 funti.

Poznata kao „Devojka zmaj“, podelila je retku fotografiju iz prošlosti na kojoj pozira u donjem vešu pokazujući samo jednu tetovažu. Mada svi kažu da je bila prelepa, otkrila je da se osećala „izgubljeno“ i „isključeno“ pre transformacije tela.

„Na slici sa leve strane – devojka; u toj fazi oseća se izgubljeno – oseća se odvojeno od sebe. Na slici desno – žena; u toj fazi oseća nemir; iako zrači snagom. Ove dve žene su imale izbor. Biti osoba sa leve strane i biti jadno neupućena u svoje želje i potrebe u životu i projektovati mržnju na druge, jer je unutrašnji bol previše konfrontirajući da bih mogao da se izdrži. Ili biti žena sa desne strane – neko ko dominira svojim mozgom i emocijama i prihvata harizmatične osobine. Ja sam neko ko preuzima odgovornost“, istakla je Amber u potpisu. Pogledajte i transformaciju najdeblje žene na svetu!

Amber je danas istetovirana od glave do pete – istetovirala je čak i očne jabučice, zbog čega je bila slepa tri nedelje. „Oslepela sam nakon tetoviranja očnih jabučica, ali ne žalim i neću prestati“, rekla je.

Takođe je puna pirsinga, ima „vampirske zube“, a jezik joj je podeljen na pola da bi „ličio na gušterski“.

U radio intervjuu rekla je da svojim tetovažama „nikome ne nanosi štetu“ i smatra da je „mučno“ kada ljudi komentarišu njen izgled, posebno kada joj se kaže da je „uništila“ sebe tetovažama koji pokrivaju 99 posto njenog tela. Takođe, rekla je da neće prestati dok ne oseti da je stvorila svoje „pravo ja“.

BONUS VIDEO

03:14

TOP 10 ESTETSKIH TRANSFORMACIJA NA ESTRADI! Ove poznate ličnosti su operacijama i silikonima promenile LIČNI OPIS

(Espreso/nova/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.