OVAJ PAR JE VEĆ PRVE BRAČNE NOĆI HTEO DA ZAČINI ''AKCIJU'': Odmah posle venčanja u krevet im je došla MLADINA...
Svingeri, Foto: Printscreen/Instagram/kateyamyx

svingerski par

OVAJ PAR JE VEĆ PRVE BRAČNE NOĆI HTEO DA ZAČINI ''AKCIJU'': Odmah posle venčanja u krevet im je došla MLADINA...

Nedavno je u epizodi TV emisije „Ljubav ne sudi” novopečeni bračni par iz Velike Britanije ispričao kako su na dan venčanja odlučili da pozovu jednu od deveruša da im se pridruži u krevetu prve bračne noći.

Objavljeno:

Emisija, koja se emituje na Jutjubu i ima skoro 60.000 pretplatnika na nedeljnom nivou, prikazuje parove iz celog sveta koji pomeraju granice očekivanja društva. Kejti (26) i njen suprug Dan (25) venčali su se posle šest godina zabavljanja u Devonu u Engleskoj. U epizodi koja je emitovana prošle nedelje, par se prisetio da su razgovarali jedni s drugima o svojim seksualnim fantazijama i odlučili da spavaju i sa drugim ljudima. Dan je tada prvo rekao Kejti da želi da je vidi sa drugim muškarcem, što ju je u početku šokiralo, ali priznanje ju je podstaklo da istraži svoju biseksualnost. Na kraju, to im je otvorilo vrata novim i uzbudljivim zajedničkim iskustvima; kao prve bračne noći. „Uveli smo jednu od mojih deveruša u našu spavaću sobu. Popili smo piće i završili u krevetu sa njom, i bilo je jako zabavno“, rekla je Kejti. "Ona je jedna od mojih najboljih prijateljica tako da nije bilo nezgodno", dodala je. "Učiniti to na tako poseban dan samo ga čini nezaboravnim", rekao je Dan.

Međutim, par je, tvrde, prešao dug put dok oboje nisu prestali da osećaju ljubomoru. Kejti je u početku mislila da će joj biti teško da vidi partnera sa drugom ženom, ali zapravo je, kaže, ta noć za nju bila veliko otkriće. "Uvek postoji malo ljubomore, to čini stvari uzbudljivijima", objasnio je Dan, ali porodica njegove supruge nije bila tako otvorena u vezi sa svojim seksualnim iskustvima.

"Moja porodica nas je veoma osuđivala, nisu odobravali ono što radimo i zbog toga više ne razgovaramo", rekla je Kejti i dodala da njena porodica nije prisustvovala njihovom venčanju i da je njihov ljubavni odnos nazvao odvratnim. Međutim, par je u celoj zajednici upoznao ljude koji dele slična interesovanja, poput svingera Kristi i Toma, supružnika koji su postali prijatelji i ljubavnici.

"Imamo normalno prijateljstvo sa njima, kao i sa svima ostalima; iako svi spavamo zajedno", objasnio je Tom koji, kao i njegova supruga, viđa druge parove do četiri ili pet puta nedeljno. „Volim da delim svog muža“, rekla je Kirsti. "Ponosna sam kada vidim da ga druga žena želi koliko i ja", zaključila je ona, prenosi NI Post.

BONUS VIDEO

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/vecerinj.hr/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.