ZGODNA BRINETA IMALA PEH U RESTORANU ZBOG SVOJEG BUJNOG POPRSJA: Haljina je EKSPLODIRALA i svi gledali NJENE GRUDI
Devojka, Foto: Printscreen Tiktok/hannahjiemei

neverovatno

ZGODNA BRINETA IMALA PEH U RESTORANU ZBOG SVOJEG BUJNOG POPRSJA: Haljina je EKSPLODIRALA i svi gledali NJENE GRUDI

Hana je detaljno opisala sve o nezgodnoj situaciji koju je doživela

Objavljeno: 20:06h

Hana Li je Tiktokerka iz Čikaga, Amerike. Njen profil posvećen je osobama koje su blagoslovene oblinama, kako i njen opis kaže, ona je "inspiracija za žene većih grudi." Međutim, i sama je upravo zbog njih nedavno doživela nezgodno iskustvo.

Hana je podelila svoje poniženje nakon što joj se desila neprijatnost tokom večere u restoranu. Iako je situacija bila neprijatna, ona je već smislila rešenje za ovaj modni peh.

Naime, njen dekolte je bio predubok, tako da su njene grudi ugledale svetlost dana i to pred svim gostima usred večere. Hanin osećaj neprijatnosti je bio očigledan, a ona je krivicu za ovaj neugodan trenutak svalila na svoje telo. Naime, njeno bujno poprsje svakako nije olakšalo situaciju i doprinelo je celom nesrećnom događaju. Hana je, kako bi izbegla slične nezgode u budućnosti, smislila i nepogrešiv plan. Rešila je da ubuduće nosi “zaštitne trake” za grudi.

- Bila sam na glamuroznoj večeri kada su mi bradavice ugledale svetlost dana! Ovo je bilo zaista neprijatno i moram da se nosim sa tim. Takođe, moraću da se nosim sa tim ubuduće. Jednostavno ne mogu da verujem da se to desilo. Od sada ću nositi zaštitne nalepnice, kako mi se grudi ne bi više otele kontroli - objasnila je ona na Tik-toku, a o tome je pisao i San.

Njena patnja delovala je stvarno i zaklela se da se to više nikada neće ponoviti. Dok trake koje drže grudi na mestu smatra da su jedino rešenje. Ipak, korisnici TikTok-a su imali malo drugačije mišljenje o njenom iskustvu.

- Dobra stvar je što si verovatno učinila večeru zanimljivijom.

- Nije to ništa strašno, dešava se.

- Čestitam rođendan svima koji su videli.

- Imala sam sličan incident, da trake za grudi definitivno su rešenje i manje dubok dekolte.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.