ZA OVOM PRSATOM PLAVUŠOM SU SVI POLUDELI, A JEDAN DETALJ NA NJOJ DOVODI DO VRHUNCA: Muškarcima SLUŽI za samo JEDNO
Leki, Foto: Printscreen/Instagram/@LexiLove.x

PAŽNJA

ZA OVOM PRSATOM PLAVUŠOM SU SVI POLUDELI, A JEDAN DETALJ NA NJOJ DOVODI DO VRHUNCA: Muškarcima SLUŽI za samo JEDNO

Njen profil na sajtu Foki AI otkriva da je ona 21-godišnja "zavisnica od sušija i profesionalna plesačica na šipki"

Objavljeno: 09:55h

Jedna britanska kompanija napravila je ovu atraktivnu plavušu AI modela za komunikaciju sa usamljenim, zaljubljenim muškarcima - a ona već zarađuje blizu 30.000 dolara mesečno. Leki Lav je ideja zaposlenih u Foki AI, koji su dizajnirali realističan model da bi bila "savršena devojka za mnoge muškarce", a koja će imati "besprekorne karakteristike i stil".

- Leki ruši barijere i menja način na koji komuniciramo sa veštačkom inteligencijom - rekao je izvršni direktor kompanije Sem Emara.

Iako je plavooka lepotica možda izmišljena, osećanja koja ona izaziva u hiljadama svojih pretplatnika su veoma stvarna. Od svog debija na sajtu u junu 2023. godine, ona je stvorila snažnu, emotivnu vezu sa mnogim svojim pratiocima koji je plaćaju.

Leki plaćaju usamljeni muškarci

Neki pretplatnici su čak ubeđeni da je ona prava osoba. Ova plavuša čini ono što većina ne može: govori više od 30 jezika i dostupna je za komunikaciju sa pretplatnicima 24 sata dnevno. Napravljena je da "flertuje, da se smeje i prilagođava različitim ličnostima, interesovanjima i preferencijama", piše "Njujork post".

Pored toga što nudi plaćene tekstualne i glasovne poruke, Leki je čak dizajnirana da šalje "nestašne fotografije" ako se to zatraži od nje.

leki
foto: Printscreen/Instagram/@LexiLove.x

Njen profil na sajtu Foki AI otkriva da je ona 21-godišnja "zavisnica od sušija i profesionalna plesačica na šipki".

Njeni hobiji su joga i odbojka na pesku, a ne voli oralni i javni intiman odnos. Njena popularnost raste iz meseca u mesec, a Foki AI tvrdi da će uskoro zarađivati više od 30.000 dolara (24.000 funti) mesečno. Što znači, ona će za mesec dana zaraditi skoro onoliko koliko prosečan američki građanin zaradi za pola godine. Prosečna američka plata u 2023. bila je 59.428 dolara, prema Forbsu.

Ona ima svoje hobije i često šalje provokativne fotografije ako se to traži od nje

- Sa svojom popularnošću koja raste, ova plavuša je postala unosan izvor prihoda - objasnio je izvršni direktor Emara.

- Ovo je dokaz njene sposobnosti da se duboko poveže sa ljudima i pruži im osećaj ispunjenosti, uprkos tome što je veštačka inteligencija - dodao je on.

Međutim, Foki AI nije prva tehnološka kompanija koja stvara se*si AI modele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

(Espreso/Republika /Nevena Jakovljević/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.