IMAO BUBULJICU NA ČELU A ONDA MU JE IZ IZRASLINE ISKOČILO OVO: Počelo je da se KOPRCA, nije mogao da veruje ŠTA JE
Mislio da ikma potkožnu bubuljicu, Foto: Printscreen/tiktok/jack_holmes1

PAŽNJA

IMAO BUBULJICU NA ČELU A ONDA MU JE IZ IZRASLINE ISKOČILO OVO: Počelo je da se KOPRCA, nije mogao da veruje ŠTA JE

Nakon ranice, na licu se pojavio i otok ispod oka na delu gde je ta rana.

Objavljeno: 09:52h

Iako većina ima čudan poriv da sve što izađe na licu dira prstima ili cedi, to se i ovoga puta pokazalo neispravnim. Džek Holms je imao bubuljicu za koju je mislio da je potkožna, zbog čega je sa ženom stalnom pipkao i cedio. Međutim, nakon tolikog ceđenja, prvo se pojavila kao mala, crvena ranica, a onda i otok. Ovu priču podelio je pre dve godine, a javnost je bila izuzetno zainteresovana za nju.

Nakon ranice, na licu se pojavio i otok ispod oka na delu gde je ta rana. Odnosno, levo oko je bilo normalno, a desno zatvoreno od otoka. Na kraju, zatvorila su mu se oba oka, piše "San".

Nakon nekoliko dana shvatio je da je vreme da poseti lekara zbog čega je otišao u bolnicu da bi video o čemu se radi. Tada je saznao dijagnozu koja ga je ostavila bez reči. Lekari su mu saopštili da ga je ujela konjska muva i morali su da saniraju ubod. Tada je iz izrasline iskočila larva.

On se prisetio kako je to izgledalo.

- Gledao sam kako se nešto što je iskočilo iz čela koprca po maramici, bilo je odvratno - ispričao je tada.

Ipak, s obzirom na to da mu je i sutradan bilo loše, on je otišao ponovo kod lekara jer su mu usta otekla. Tek kada je primio antibiotike, osećao se odlično.

Na svom TikTok nalogu podelio je kako je čitav proces izgledao, i dok su se jedni šalili sa njim, drugima je bilo žao te su se zapitali kako je ovako nešto moguće. U pomenutom videu on je zamolio sve koji ga prate da budu oprezni kao i da ništa ne shvataju olako.

05:29

Skin positivity: Savršena koža ne postoji - svako je lep na svoj način!

(Espreso/republika/Nevena Jakovljević/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.