PERVERZNI OČUH JE POSTAVIO KAMERU U SOBU I REKAO DA POZOVE DEČKA: Njena REAKCIJA je svima ZAPARALA UŠI, ODMAH JE...
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

jezivo

PERVERZNI OČUH JE POSTAVIO KAMERU U SOBU I REKAO DA POZOVE DEČKA: Njena REAKCIJA je svima ZAPARALA UŠI, ODMAH JE...

Skrivena kamera, koja je snimala njenu sobu, bila je postavljena tako da snima direktno vrata njene spavaće sobe sa suprotnog zida, a pronašao ju je njen dečko i tako što je shvatio da je kamra na prozoru zapravo samo služila kao 'pokrivalica' da bi ona u sobi imala sistem za 'napajanje'

Objavljeno:

Ispovest jedne devojke sablaznila je javnost na društvenim mrežama, a sve zbog postupka njenog perverznog očuha koji je postavio kameru u njenu spavaću sobu. Devojka je bila preplašena, razočarana, zbunjena, a onda se uspaničila. Pokušala je da nađe racionalno objašnjenje, ali logike i opravdanja ovde nije bilo. Zato je ova 21-godišnja devojka odlučila da anonimno podeli priču sa korisnicima društvene mreže Redit i pita za savet i potrebne dalje korake nakon skandaloznog saznanja.

"Moj odnos sa očuhom nije uvek bio najbolji i imamo tendenciju da se često raspravljamo. Rekao je mnogo sumnjivih stvari u prošlosti koje nisam shvatala ozbiljno jer je on moj tata i nikada ne bih pomislila da bi me namerno povredio. On je u mom životu od moje 8. godine. Naravno, sada mislim da je sve moguće nakon što sam pronašla kameru", započela je priču o svom očuhu i spornoj situaciji koja se desila, a zatim pojasnila kako je došlo do postavljanja kamera i kako je ona to saznala.

Kamera postavljena da ima pregled cele sobe

"Moj očuh (36) je postavio kameru za nadzor ispred mog prozora da snima naše dvorište dok on, moja majka i dva mlađa brata idu na kampovanje. Nisam mogla da idem na put zato što imam posao, pa sam ostala kod kuće da bih čuvala naše ljubimce. Moj očuh je nedavno postavio nove kamere napolju, tako da nisam videla ništa loše u tome što je postavio jednu ispred mog prozora", napisala je.

Skrivena kamera, koja je snimala njenu sobu, bila je postavljena tako da snima direktno vrata njene spavaće sobe sa suprotnog zida, a pronašao ju je njen dečko i tako što je shvatio da je kamra na prozoru zapravo samo služila kao 'pokrivalica' da bi ona u sobi imala sistem za 'napajanje'.

"Na taj način očuh je imao direktan pogled na celu moju sobu, u kojoj se presvlačim. Očajnički sam pokušala da to racionalizujem i pomislila da je možda greška, ali zaista nije bilo izgovora. Kamera je čak imala i SD karticu u sebi", dodala je.

Očuh joj je čak predložio da pozove i svog dečka dok ih nema, tako da ima nekoga ovde. Tu je shvatila da je i ovo bila jedna od njegovih perverznih igrarija.

Želeo da posmatra njene intimne momente sa dečkom

Seks, Intimni odnosi
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

"To je bilo čudno s obzirom na to da je jasno rekao ranije da ne želi da moj dečko dolazi kada niko nije kod kuće jer 'neće da imamo intimne odnose u njegovoj kući'", otkrila je devojka, uplašena da je želeo da ode toliko daleko da snima njihove intimne trenutke.

Poverila se tetki i ujaku, pošto žive u blizini i dali su joj veliku podršku da sve kaže svojoj majki.

"Taj razgovor će promeniti sve. Mama ima petogodišnjeg sina sa njim. U mislima razmatram posledice koje će ovo ostaviti na našu porodicu", pisala je ova uznemirena devojka, pa priznala da je otišla u policiju da prijavi očuha.

Policija će sprovesti detaljnu istragu

"Policajac je rekao da je ovo ozbiljan prekršaj i da ću verovatno početkom sledeće nedelje dobiti poziv od nadležnih organa zbog ozbiljnosti situacije. Nadam se da ću moći da isteram pravdu i za sebe i za sve druge žrtve kojima je možda naneo štetu, jer je policajac rekao da će to verovatno biti dodatno ispitano (nalozi za pretres i traženje još SD kartica). Do tada ću ostati sa svojim dečkom da se klonim kuće", zaključila je devojka u objavi, pa napomenula da se u narednom periodu neće oglašavati dok ne reši situaciju.

U komentarima je dobila veliku podršku i vetar u leđa da sve detaljno ispriča mami i u saradnji sa policijom reši slučaj koji ju je uznemirio do srži i koji će mnogo promeniti dalji tok života njene porodice.

Svi su joj poručili da ona i njena porodica budu jaki, da će trenutno biti stresno i bolno, ali da ih na duže staze čeka lepša i bezbrižnija budućnost, a da iz teške sadašnjosti treba da izvuku lekcije za bezuslovno poklanjanje poverenja i zanemarivanje 'znakova pored puta' koji ukazuju na nečije devijantno ponašanje.

00:58

OVAKO IZGLEDA ODNOS GLUMACA VAN KAMERA: Te stvari ne mogu da se odglume! Kuzmanović se naježio kad se prisetio snimanja Montevidea

(Espreso/Blic žena/Viktor Veličković / Prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.