HTEO DA IZNENADI ŽENU I RANIJE SE VRATIO SA POSLA, ZATEKAO JE NEVIĐENU SCENU: Bili su skroz GOLI u njegovom krevetu
Prevara, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

ISPOVEST

HTEO DA IZNENADI ŽENU I RANIJE SE VRATIO SA POSLA, ZATEKAO JE NEVIĐENU SCENU: Bili su skroz GOLI u njegovom krevetu

Samo je želeo da je iznenadi, a onda se ceo svet srušio

Objavljeno:

Ira van den Heuvel je odlučio da iznenadi svoju suprugu nenajavljenim dolaskom kući, ali umesto iznenađenja, on je doživeo neočekivanu situaciju, a njegova reakcija je bila dramatična kao u holivudskim filmovima.

Nijedno iskustvo nije moglo pripremiti Iru za otkriće koje mu je slomilo srce tokom noćne smene u lokalnim novinama.

Ne postoji skripta ili uputstvo koje može pomoći u reagovanju na situaciju u kojoj pronađete svog partnera u intimnom činu sa nekom drugom osobom. A posebno kad vam je jedini cilj bio da iznenadite svoje dete i suprugu pre nego što morate da se vratite na posao.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Godinama kasnije, priznaje da se kaje zbog svoje reakcije.

Tokom pauze u proizvodnji novina, Iri je rečeno da odnese nekoliko letaka u jednu trgovinu u blizini njegovog doma, što mu je omogućilo da iznenadi svoju suprugu i sina.

"Bio sam potpuno zaljubljen u svoju porodicu i mrzeo sam da radim noćne smene. Nikako nisam mogao da se pomirim s tim da sam daleko od njih", napisao je na Quori.

"Parkirao sam ispred svoje kuće pored velikog crnog terenca marke Dodge", počinje svoju priču.

"Nisam mogao da povežem auto s bilo kim od naših prijatelja, pa sam obišao oko kuće i proverio da li je neko u dvorištu ili unutra, da li je možda neko pokušao da obije kuću ili nešto slično", piše.

Ubrzo mu je postalo jasno da nikakav nepozvani gost ne vozi taj automobil.

"Kada sam došao do ulaznih vrata, bilo je očigledno da u kući nije bilo nepozvanog gosta, već da je moja žena imala 'gosta', a iz naše spavaće sobe jasno se čulo njeno stenjanje. I zvuk drugog muškarca koji se isto tu nalazio. Hmm. Šta sada? Šta raditi?", pitao se.

"Primetivši da su ulazna vrata bila malo otvorena, krenuo sam u akciju. 'Nežno i razborito', nogom sam udario prednja vrata i snažno ih otvorio uzviknuvši: 'Draga, stigao sam kući!' s izrazito sarkastičnim tonom.

Haos koji je usledio bio je najblaže rečeno smešan...

Zajapureni muškarac iskočio je iz kreveta i utrčao u naše kupatilo. A zatim zaključao vrata. Gledao sam u spavaćoj sobi svoju suprugu. Sedela je u krevetu pokrivena jorganom do brade, plačući i izvinjavajući se, govoreći da joj je jako, jako žao, piše i dodaje da joj je rekao da namerava da isprati njenog gosta, a potom da se vrati na posao.

"Zasad ostani s našim sinom. Razgovaraćemo za nekoliko sati", dodao je.

Tad je podigao pantalone s poda koje očigledno nisu bile njegove i blago zakucao na vrata kupatila, dok je njegova supruga postajala sve uznemirenija.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Onda je usledio deo zbog kog se i dalje kaje.

"Kucnuo sam na vrata kupatila i rekao što sam nežnije mogao: 'Stari, evo tvojih pantalona. Otvori vrata malo, ja ću ti ih predati. A onda nestani iz moje kuće'. Muškarac je otvorio vrata, uzeo svoje pantalone, i minut kasnije izašao iz kupatila", objašnjava.

"BUUM! Šakom sam ga udario u lice i počeo je da krvari. Na njegovom licu se pojavio izraz šoka kao da je hteo da mi kaže 'Zašto si to uradio, nisam ti ništa skrivio'. Ja sam odgovorio: 'Idi. Odmah. Ako moraš, zovi policiju, ali to uradi sa nekog drugog mesta', napisao je.

Muškarac nikad nije pozvao policiju. Na kraju se ispostavilo da je to bio kolega njegove supruge s posla koji je takođe imao porodicu kod kuće. Objasnivši zašto se kaje zbog udaranja, Ira je rekao da je reagovao potpuno emotivno, suprotno od svojih uverenja, ali da je u tom trenutku opravdao svoju reakciju ubeđujući sebe da je to bila samoodbrana, piše Mirror.

"Ali, to je bilo potpuno pogrešno. Taj muškarac nije uzeo ništa što moja supruga nije htela da da. Taj udarac bio je posledica mog emotivnog haosa zbog slomljenog srca i izneverenog poverenja", zaključio je.

Danas kaže da bi voleo da se ništa od toga nikada nije dogodilo, a najviše se kaje zbog svoje reakcije i udarca. Nije mogao da oprosti svojoj ženi, pa je spakovao stvari i otišao.

Objašnjava da iako sin nije bio glavni faktor u ovoj priči, da je celo iskustvo najviše uticalo na njega i da je na kraju on najviše patio.

"Zbog toga žalim", napisao je.

Danas je Ira u vezi sa drugom ženom s kojom je srećan. Ima pristojan posao, dom i novu porodicu.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.