DA LI MUŠKARCI KOJI SU JEDNOM PREVARILI MOGU BITI VERNI PONOVO? Stručnjak kaže jedno, a evo ŠTA MISLE SRBI
Prevara, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

pažnja

DA LI MUŠKARCI KOJI SU JEDNOM PREVARILI MOGU BITI VERNI PONOVO? Stručnjak kaže jedno, a evo ŠTA MISLE SRBI

Ona kaže da njena praksa pokazuje da je velika šansa da će se to desiti opet

Objavljeno:

U Republici Srbiji u 2022. godini razvedeno je 9. 813 brakova. Pritom je prosečna starost muža pri razvodu braka 45,1 godina, a za žene 41,5 godina. Preljuba je uz nedostatak komunikacije, finansijske probleme i gubitak intimnosti, sigurno među vodećim razlozima razvoda. Varaju svi i muškarci i žene, ali razna istraživanja pokazuju da muškarci ipak više varaju.

Ali ako se pitate da li će muškarac koji vas je prevario prevariti ponovo, bilo vas bilo novu partnerku, britanska terapeutkinja Kimberli Mofit, koja ima višegodišnje iskustvo u radu sa parovima, nema dobre vesti.

Ona kaže da njena praksa pokazuje da je velika šansa da će se to desiti opet.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Šta na to kažu ljudi iz Srbije?

Žene su rekle sledeće – „ne može“, „on je uvek veran sebi, to jest dosledan svojoj nezrelosti“, „nikada, prevarant i lažov jednom, prevarant i lažov uvek“, „naravno da može“, „niti su sve žene iste niti su veze iste“, „vernost je odgovornost, a prevara je izbor“, „čisto sumnjam – jednom švaler uvek švaler“, „nekim muškarcima je jednostavno dosadno ili su samo radoznali“, „varanje ima mnogo nivoa, razloga i oblika. Ako je prvu ženu prevario ne znači niti da će drugu da prevari, niti ako to i uradi da će da bude iz istog razloga. Odnosi se i na njega ali i na nju“, „ako se zaljubi – ne može“.

A muškarci? Jedan je rekao „naravno da ne“, ali bilo je i ovakvih – „može,on je veran i trećoj i četvrtoj“ i „samo ako je drugu varao sa prvom“.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Novosti Magazin/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.