ZAPROSIO DEVOJKU NA AERODOROMU, A NJEN ODGOVOR GA BETONIRAO: Ustao, zagrlio MUŠKARCA, pa sve ŠOKIRAO izjavom(VIDEO)
Prosidba, Foto: Printscreen/Tik-Tok/wrespects

da li je ovo realno?!

ZAPROSIO DEVOJKU NA AERODOROMU, A NJEN ODGOVOR GA BETONIRAO: Ustao, zagrlio MUŠKARCA, pa sve ŠOKIRAO izjavom(VIDEO)

Prosidba je nešto što svaka devojka u ozbiljnoj i sabilnoj vezi očekuje kao krunu ljubavi

Objavljeno: 18:42h

Iako je muškarcima teže da se odluče na ovaj korak i svoju slobodu čuvaju i prolongiraju na sve moguće načine, društvenim mrežama kruže snimci prosidbi, koje su mnogi muškarci organizovali na najoriginalnije načine želeći da obraduju svoje lepše polovine.

Većina žena će posvedočiti kako ne voli javne prosidbe jer smatraju da je to intimni čin i da treba da se dogodi u "4 oka". Uprkos tome, mnogi muškarci i dalje prose devojke pred svima, želeći na taj način da svojoj lepšoj polovini daju do znanja koliko ih vole i da ne prezaju da to učine pred velikom publikom.

U nizu takvih bila je i jedna za koju je momak odlučio da bude lažna, kako bi proverio da li je njegova izabranica prava za njega. Zatekavši se na jednom aerodromu sa svojom devojkom, jedan muškarac je odlučio da je iznenadi, pa je na trenutak zastao, kleknuo na zemlju i izvadio prsten kako bi je zaprosio. Devojka je bila iznenađena ovim činom, zastala je prekrivši lice rukama da bi već u narednom trenutku rekla kako joj je "žao".

Momak je pognuo glavu sav razočaran gledajući za njom kako odlazi, dok su prolaznici ostali u potpunom šoku zbog čega je devojka odreagovala na taj način. Ipak, nesuđeni mladoženja je uspeo da se izdigne iznad situacije te je ustao sa tla, okrenuo se ka drugu koji se smejao i koji mu je prišao, a potom ga zagrlio dajući mu time znak da je "test propao i da ona nije ta". Svi su shvatili da je po sredi lažna prosidba i da je muškarac želeo da se uveri u vernost, lojalnost i ljubav svoje partnerke.

Objava je na mreži sakupila preko pola miliona sviđanja a ljudi su imali različito mišljenje.

- Pravi muškarac ne prosi devojku na aerodromu pred svima. To bi trebalo da bude intiman čin i nešto pripremljeno unapred.

- Početak novog prijateljstva.

- Nisam iznenađena što je rekla "ne"...u fazonu, šta si očekivao?

- Muškarac pomaže drugom muškarcu.

- Svako od nas je na kraju čovek. Treba da imamo jedni druge.

- Sviđa mi se način na koji je on zakoračio pred njim.- bili su neki od komentara.

Iako su mnogi tešili momka rekavši kako se sve dešava sa razlogom i kako Bog za njega ima poseban plan, drugi su ga kritikovali zamerivši mu to što je učinio pred svima objasnivši kako se takve situacije obično završavaju neslavno i da može doživeti razočarenje.

U opisu snimka stoji "pravi čovek", a mnogi su prokomentarisali da se to odnosi na muškarca koji se izdvojio iz mase i koji je prišao da ga zagrli i da mu podršku. I dok su neki tvrdili kako je to njegov prijatelj koji je bio tu da ga podrži u svakom smislu drugi su rekli da se momak izdvojio iz mase i da je prišao muškarcu želeći da ga ohrabri.

BONUS VIDEO

00:24

Prosidba na koncertu Zeljka Vasica

(Espreso/Srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.