POSTAVILA KAMERE DA SNIMA BOLESNOG PSA, A UHVATILA VERENIKA U GROZOTAMA: Odmah je OTKAZALA SVADBU i zvala POLICIJU
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tiktok/Xceen.Pqjrh34j

morate znati!

POSTAVILA KAMERE DA SNIMA BOLESNOG PSA, A UHVATILA VERENIKA U GROZOTAMA: Odmah je OTKAZALA SVADBU i zvala POLICIJU

Postavila je kamere da bi otkrila zašto joj je pas boletsan, a uhvatila verenika u grozotama

Objavljeno: 11:45h

Da bi otkrila zašto njen pas ima neobične povrede i rane na glavi, jedna devojka iz Vašingtona postavila je sigurnosne kamere u kući, a ono što je zatekla na njima koštalo ju je dugogodšnje emotivne veze. Prizor koji su kamere snimile poptuno ju je razočarao, prenerazio i razbesneo u isto vreme, toliko da nije znala da li svom vereniku pre da se sveti ili da oplakuje to što je tolike godine uložila u odnos sa čovekom koji ju je bio nedostojan u svakom smislu.

Na društvenoj mreži TikTok postao je popularan video o devojci koja se, kako se navodi u snimku, zove Amanda, a koja je primetila čudne rane na svom psu Rokiju, koji bi, dok je ona na poslu, ostajao sa njenim verenikom Patrikom. U svog emotivnog partnera nije posumnjala ni u jednom momentu da je odgovoran za povrede koje su bile veoma vidljive na njenom voljenom ljubimcu. Odvela ga je i kod veterinara, koji joj je rekao da se verovatno potukao sa drugim psom, ali to objašnjenje za Amandu 'nije pilo vodu'.

Pokušao da udavi psa

Dani su prolazili, rane postojale sve veće, a ona izuzetno paranoična. Zato je odlučila da postavi skrivenu kameru. Bez namere da špijunira svog dečka Patrika, kojem je bezrezervno verovala. To poverenje joj se obilo o glavu na kraju.

@thedaily.radio Replying to @leoveringmeier Patrick and his dog Rocky. #dogs #learnontiktok #tiktok ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Ne, nije uhvatila verenika u prevari, već u nečem mnogo gorem. Podzianje psa i udaranje o zemlju iz sve snage, stezanje oko vrata, pokušaj davljenja.

Amandi je u jednom momentu sve prošlo pred očima. Teške povrede na telu njenog ljubimca, hospitalizacija, agresivno ponašanje njenog dečka. Sve joj se skupilo, pa je odlučila da preduzme jedan hrabar potez.

Snimak stavila na društvene mreže

Postavila je dva video zapisa sa sigurnosne kamere na svoj Fejsbuk profil, zejedno sa potresnom porukom u kojoj je surovo osudila postupke svog, za nju tada već bivšeg, emotivnog partnera.

Njen čin izazvao je pomešane reakcije na društvenim mrežama. I dok su jedni podržavali njenu nameru da javno predstavi nasilnog muškarca koji maltretira kućnog ljubimca, drugi su je osudili zbog javnog sramoćenja nekadašnjeg verenika sa kojim je trebalo da stupi u brak.

Ipak, devojka je ostala čvrta u svojoj odluci, otkazala je venčanje i svog bivšeg prijavila policiji.

Nakon toga učlanila se u organizaciju za zaštitu životinja i trudila se da podigne svets ljudi o zlostavljanju i zanemarivanju kako kućnih ljubimaca, tako i svih drugih životinja.

Bonus video:

02:05

Stravičan prizor u Subotici: Uginuo pas koji je godinama bio mučen

(Espreso/Blic Žena/Viktor Veličković/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.