SAZNALA DA JE TRUDNA 50 MINUTA PRED POROĐAJ: Devojka u ŠOKU, nije osećala NIKAKVE SIMPTOME
Mam i beba, Foto: Tiktok printscreeen/h.anviolet

neverovatno

SAZNALA DA JE TRUDNA 50 MINUTA PRED POROĐAJ: Devojka u ŠOKU, nije osećala NIKAKVE SIMPTOME

U daljem tekstu ćete saznati njenu životnu priču, koja je zaista neverovatna

Objavljeno:

Hana, dvadesetogodišnjakinja i mama, je iznela svoju ispovest i rekla da se jednog jutra probudila sa jakim bolovima u stomaku i leđima i da je hitno prebačena u bolnicu sa sumnjom na upalu slepog creva, kada joj je naprasno pukao vodenjak.

Da život piše priče, Hana je pravi primer. Nije ni sumnjala da je u drugom stanju, jer nije bilo većih simptoma koji bi ka tome ukazivali. Hitna, bolnica, beba, sve joj se desilo u jednom trenu.

U daljem tekstu ćete saznati njenu životnu priču, koja je zaista neverovatna.

„Oni onda ponovo zovu i kažu da nema dostupnih vozila hitne pomoći i da moj tata mora da me odveze u hitnu pomoć.

Trudnica, Trudnoća
foto: Sam Edwards / Hoxton / Profimedia

U bolnici je ubrzo postalo očigledno da će Hana, tada oko 20 godina, uskoro da se porodi. Rekla je: „Stigli smo u bolnicu i oni žele da mi uzmu krv, ali previše me boli da ostanem mirna da bi im uvukli iglu, dve sekunde kasnije mi pukne vodenjak i kažu mi da imam trudove. ."

"Odveli su moje roditelje u sobu da im kažu da će biti baka i deda. Ja sam onda tražio da mama bude sa njom, a tata ostaje u sobi sa čajem i keksima dok zove mog brata. "Hana nastavlja: ​​„Oni onda pozovu babice da dođu sa druge strane bolnice, ja rodim devojčicu 50 minuta .

„Tada mi kažu da moramo da budemo prebačeni u drugu bolnicu u odvojenim kolima hitne pomoći i da mogu posle porođaja da idem tatinim kolima. Sada sam samohrana majka zdravog trogodišnjaka. “Izgleda da je Hana imala pomešana iskustva sa timom koji je bio zadužen za njenu brigu.

Ultrazvuk
foto: Profimedia

U jednom video snimku rekla je: "Porodila sam se 50 minuta nakon što sam saznala da sam trudna, a zatim sam morala da provedem dva dana u bolnici sa babicama koje nisu pružale nikakvu podršku. Ali u drugom smo postavili počast bolničaru koji se brinuo o njoj.

"Boličarki koja je ostala uz mene sve vreme nakon što mi je rekla da sam trudna i da imam trudove i držala me smirenom tokom porođaja moje ćerke. Nikada te neću zaboraviti." - rekla je Hana.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.