DOKTOR TOKOM OPERACIJE IZUDARAO PACIJENTKINJU: Jadna ŽENA primila 3 PESNICE u glavu, kamere sve ZABELEŽILE
Ilustracija, Foto: Printscreen Youtube/ClickHeart TV 6

jezivo

DOKTOR TOKOM OPERACIJE IZUDARAO PACIJENTKINJU: Jadna ŽENA primila 3 PESNICE u glavu, kamere sve ZABELEŽILE

Incident se dogodio 2019. godine, ali je snimak tek sad osvanuo

Objavljeno:

Uznemirujući video koji prikazuje kineskog hirurga koji više puta udara 82-godišnju pacijentkinju u glavu tokom operacije kruži internetom.

Navodni incident dogodio se 2019. godine u oftalmološkoj bolnici u jugozapadnom kineskom gradu Guigang koju vodi kompanija Aier China.

U snimku bezbednosne kamere koji je ove nedelje na društvenoj mreži Veibo objavio doktor Ai Fen, direktor odeljenja za hitne slučajeve Centralne bolnice u Vuhanu, doktor stoji iznad pacijentkinje prekrivene tamnozelenim hirurškim pokrivačem.

Dok se ona mrda ispod ćebeta, doktor je udara tri puta u glavu. U sledećem trenutku drugi bolnički radnik ulazi u kadar i pomaže da se obuzda pacijent.

- Tokom operacije, zbog lokalne anestezije, pacijentkinja je imala hiruršku netoleranciju i krenula je da dodirne oči. Područje blizu očiju je sterilno hirurško područje. Kada se dodirne, može izazvati infekciju... Doktor je želeo da izbegne opasnost - navodi se u izjavi.

Bolnica je tvrdila da pacijent nije mogao da razume uputstva hirurga na mandarinskom jer je govorila samo lokalni dijalekt. BBC piše da su lokalne vlasti saopštile da je žena zadobila modrice na čelu nakon incidenta.

Aier China je u saopštenju u četvrtak kazala da je hirurg suspendovan, a da je generalni direktor bolničke grupe otpušten.

Obraćajući se lokalnim novinama, sin pacijentkinje je rekao da se nakon procedure uprava bolnice izvinila i platila im 500 juana (70 dolara) kao kompenzaciju.

Bonus video:

00:13

Kosta Nedeljkovic slavi 18. rodjendan

(Espreso/24Sedam/Vladimir Tanacković/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.