U TOKU POŽUDNOG NASTUPA NA INTERNETU DOBILA NEOČEKIVANOG GOSTA: Bilo je neprijatno što me gleda GOLU ali... (VIDEO)
Kejt Pičiz, Foto: Printscreen/Instagram/katepeaches

BIZARNA SITUACIJA

U TOKU POŽUDNOG NASTUPA NA INTERNETU DOBILA NEOČEKIVANOG GOSTA: Bilo je neprijatno što me gleda GOLU ali... (VIDEO)

Ona, inače, radi kao agent za nekretnine, a OnlyFans je dodatni izvor prihoda, ali i razonoda nakon napornog radnog dana

Objavljeno:

Popularni model na plarformi za odrasle OnlyFans ostala je zaprepašćena kada je među publikom koja gleda njene seksi video-snimle videla svog bivšeg profesora matematike.

Kejt Pičiz, koja živi u Hamburgu u Nemačkoj, pridružila se platformi samo za odrasle krajem prošle godine, gde je ubrzo prikupila mnoštvo pretplatnika - uključujući i jednog pohotnog profesora.

Ubrzo nakon što je počela da izvodi požudne nastupe uživo na sajtu, primetila je da joj jedan od članova publike izgleda čudno poznat, da bi na kraju shvatiLA šta se dešava.

"U početku je cela stvar bila vidno neprijatna za njega i za mene", prepričava plavokosa lepotica kako je preko platforme komunicirala sa svojim profesorom. "Dugo smo razgovarali o tome kako su se naši životi razvili a na kraju smo imali zaista kul i opušten video-poziv. To je bio zaista lud osećaj", kaže Pičiz.

I tu nije kraj bizarnoj situaciji - Pičiz je naletela na pohotnog profestora nakon samo 48 sati dok je kupovala u supermarketu u blizini svog stana.

"Odjednom iza mene u redu je bio čovek sa kojim sam intimno ćaskala dva dana ranije“, rekla je ona. "Bio je zaista fin i čak mi je rekao gde živi - samo nekoliko ulica dalje od mene. Naravno, nisam mu dala svoju adresu.”

Sajber zvezda kaže da veruje da bi joj njene erotske aktivnosti na mreži mogle čak da joj pomognu da pronađe ljubav, rekavši: "Ne bih isključila mogućnost da mi se ljudav dogodi s nekim od mojih pratilaca", zaključila je, što je, verujemo, dalo vetar u leđa i njenom bivšem profesoru.

Bonus video

01:53

BIZARNI IZAZOVI NA TIK TOKU: Deca od dve godine usvajaju ono što vide na najpopularnoj društvenoj mreži (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/24sedam/V.I./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.