POZNATA NIŠLIJKA OTKRILA ŠTA JE SVE RADILA U DUBAIJU ZA 750 EVRA: Čim je stigla ugradila GRUDI, pa ugovorila...
Milica Polskaja, Foto: Printscreen Instagram/mmm_still_limited_edition

da li je moguće?!

POZNATA NIŠLIJKA OTKRILA ŠTA JE SVE RADILA U DUBAIJU ZA 750 EVRA: Čim je stigla ugradila GRUDI, pa ugovorila...

Poznata Nišlijka je podelila svoju priču kako je upoznala svog muža

Objavljeno: 18:57h

Milica Polskaja, Srpkinja koja je udata za misterioznog bogatog Kazahstanca uživa u luksuzu, a na svojm Jutjubu svojevremeno je otkrila kako je i zašto otišla u Dubai, gde je i upoznala svog sadašnjeg muža.

- Bila sam treća godina Pravnog fakulteta. Otišla sam tamo sa bivšim dečkom, poslala sam CV jednom poznatom tamnošnjem klubu i ugovorila posao. Plan mi je bio da radim godinu dana i da skupim novac za školovanje. Fiksna plata bila je oko 750 evra plus bakšiš koji dele svi zaposleni u klubu. Čim sam otišla, uradila sam grudi, mesec i po dana se oporavljala i onda počela da radim - priča Milica na Jutjubu, dodajući da joj je smešno što ljudi misle da je tamo radila "sve i svašta" a zapravo je, kaže, prošla mučenje.

- Bilo je raznih situacija, bože sačuvaj. Na kraju sam dala otkaz jer nisam više mogla, bila sam mrtva - priseća se blogerka.

Tako je rekla "da" svom suprugu.

- Poslao mi ga je sam bog i zahvalna sam što imam srećan brak i decu - kaže Milica koja ima i svoju liniju kostima i haljina, te se trudi da ostane u zavidnoj formi. Posle četvrte trudnoće, kaže, ekspresno se vratila na staru liniju kako bi što pre mogla da nastavi sa poslom reklamiranja svojih modnih komada na Instagramu.

BONUS VIDEO

12:43

OVAKO SE PERE KRVAVI NOVAC Marković oštro nakon hapšenja Belivukove supruge: Do 2015. nisi imao ni da jedeš, a sad si MILIONER

(Espreso/zenablic/Milorad Milovanović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.