PREŠLA 16000 KILOMETARA DA BI VIDELA BIVŠEG DEČKA, A EVO ŠTA JE ON URADIO: O njegovoj reakciji pričaju MILIONI
Devojka, Foto: Printscreen TikTok/tamicheney1

šokirao se

PREŠLA 16000 KILOMETARA DA BI VIDELA BIVŠEG DEČKA, A EVO ŠTA JE ON URADIO: O njegovoj reakciji pričaju MILIONI

Avionska karta koštala ju je 3.000 dolara

Objavljeno:

Devojka po imenu Tamika Čeni prešla je ogroman put od Australije do Engleske, a sve kako bi videla bivšeg dečka kojem se pojavila pred vratima. Izneneđenje je zabeleženo kamerom, pa se njegova reakcija, koju su videli milioni, komentariše na društvenim mrežama. Da li ste vi doživeli slično iznenađenje ili nekome priredili ovakav "bum"?

Avionska karta koštala ju je 3.000 dolara. Na put je krenula četiri meseca nakon što je raskinula sa momkom koji živi u Brajtonu. Njena namera je bila da ostane kod njega meseca dana iako se nakon razlaza nisu čuli.

Ipak, nije tek tako krenula na put. Pre toga joj je njegova majka rekla da je bivši momak po imenu Sem Ejtken nije preboleo.

A kada ju je ugledao, počeo je da je grli i ljubi. Ovaj (bivši) par bio je u vezi tri godine. On se preselio u Englesku zbog muzičke karijere.

„Bila sam tako nervozna, tresla sam se jer me je iščekivanje ubijalo“, rekla je Tamika čiji je rezervni plan bio (u slučaju da je bivši odbije) da sama obiđe Englesku. Put je doveo do pomirenja, a ona će se u februaru preseliti kod svog dečka, piše NY Post.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.