ŽENA JE POGINULA SAMO PAR SATI NAKON VENČANJA: Zbog njenih poslednjih reči PLAKAO JE CEO SVET, NAJEŽIĆETE SE
Venčanje, Foto: Printscreen TikTok(GoFoundMe

tužna priča

ŽENA JE POGINULA SAMO PAR SATI NAKON VENČANJA: Zbog njenih poslednjih reči PLAKAO JE CEO SVET, NAJEŽIĆETE SE

Nažalost, u nedeljama i mesecima nakon ove strašne tragedije, između Arika i porodice njegove pokojne supruge došlo je do velikih razmirica

Objavljeno: 17:43h

Iako bi dan venčanja trebalo da bude jedan od najsrećnijih dana u životu svakog čoveka, za Arika Hačinsona (36) iz Južne Karoline u Americi se pretvorio u noćnu moru. Arik se oženio dve godine mlađom Samantom u aprilu ove godine na plaži Foli u veseloj, intimnoj atmosferi uz prisustvo najmilijih, ali je posle samo nekoliko sati ostao udovac. Naime, mladence je udario pijani vozač dok su se vraćali kući sa svadbenog veselja - Samanta je preminula na licu mesta, a Arik je teško povređen.

Ovaj unesrećeni čovek proveo je nekoliko meseci u bolnici zbog višestrukog preloma kostiju, a još dok se oporavljao za "ABC News" je prokomentarisao: "Još uvek pokušavam da sve shvatim, ne mogu da razumem da se ovo desilo, da od takvih visina dođemo na takvo dno".

Venčanje, Brak, bračni par
foto: epa rolex dela pena

Iako ne može da se seti sudara, u suzama je rekao novinara: "Sećam se da je Sam rekla da želi da se ta noć nikada ne završi".

Nažalost, u nedeljama i mesecima nakon ove strašne tragedije, između Arika i porodice njegove pokojne supruge došlo je do velikih razmirica. Naime, Arik je posle Samantine srmti preuzeo kontrolu nad njenim imanjem, a to je zasmetalo njegovoj tašti Lizi Miler, prenosi "The Sun".

Samantina majka ga je tužila u nameri da ospori njegovo pravo na Samantinu zaostavštinu, navodeći "sukob interesa" i "potencijalnu prevaru".

"Arik i ja smo se nekoliko puta složili da bi Sam želela da sve radimo zajedno s obzirom da smo mi bili dve najvažnije osobe u njenom životu. Nikada nisam želela da osporim validnost njihovog braka niti da obeščastim Sam. Ali osećam da to radi Arik jer ide protiv njenih želja", rekla je Liza za "Post and Courier".

Ona ujedno tvrdi da je Arikov pravni tim sprečio da dobije svoj deo nasledstva.

Međutim, Arikovi advokati su uzvratili na tvrdnje njegove svekrve: "Arik je bio više nego velikodušan prema Lizi Miler, nudeći joj polovinu novca, a ona mu je uzvratila pretnjom da će osporiti valjanost njegovog braka sa Samantom. Nadao se da bi gospođa Miler imala dovoljno poštovanja prema sopstvenoj ćerki i da to neće učiniti. Arik je dao ovu ponudu za nagodbu ne zato što je Liza Miler imala valjan pravni zahtev, jer nema, već zato što je velikodušna osoba i radije bi izbegao bolne, javne parnice oko validnosti svog braka sa Sam."

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.