OVA SKOCKANA PLAVUŠA IZGLEDA NORMALNO NA PRVU, A KAD POKAŽE SVOJE "UMEĆE" MUŠKARCI SVISNU: Niko ne može da POVERUJE
Plavuša vozi kamion, Foto: Prinstcren/Tiktok/trucker_snail

paŽnja

OVA SKOCKANA PLAVUŠA IZGLEDA NORMALNO NA PRVU, A KAD POKAŽE SVOJE "UMEĆE" MUŠKARCI SVISNU: Niko ne može da POVERUJE

. Neki joj govore da joj treba više "damska karijera", da ne izgleda poput "vozačice kamiona", a mnogi joj upućuju i razne nepristojne ponude

Objavljeno:

Iako je dobila licencu klase 1 samo kako bi se bavila poslom iz snova, ova dvadesetogodišnja vozačica kamiona i dalje se suočava s mnogo seksizma na društvenim mrežama. Pod imenom @trucker_snail, deli detalje svo posla i pokazuje kako uređuje svoje omiljeno mesto - kamion. Takođe, zna i da zasuče rukave i ne boji se da zaprlja ruke jer mora da se brine o svom vozilu.

Ipak, uprkos svemu je izjavila da žene ne bi trebale da voze kamione, iako i sama to čini, zbog brojnih komentara s kojima se žene suočavaju u ovom poslu. Neki joj govore da joj treba više "damska karijera", da ne izgleda poput "vozačice kamiona", a mnogi joj upućuju i razne nepristojne ponude. S druge strane kaže da su mnogi poslodavci skeptični kada vide ženu sa volanom kamiona.

U komentarima su joj se javile i druge žene koje se bave istim poslom. Kako su navele takođe se susreću sa sličnim predrasudama i neprijatnostima. Neke ističu kako ih ljudi komentarišu ne samo jer su žene, već i zato što su previše mlade i da uz ovakvu vrstu posla teško da mogu da osnuju porodicu.

- Uvek me pitaju koliko imam godina - naglasila je više puta Kloe koja usprkos svemu u potpunosti uživa u svom poslu i ne namerava da ga menja u skorije vreme.

02:52

DRAGAN KROZ SUZE ISPRIČAO KAKO JE IZBEGAO IZ HRVATSKE! Drhtavim glasom progovorio o Oluji: Sednete u kamion, pa kud vas odvedu...

(Espreso/blic žena/Marija Brčić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.