SLAVNI BOGATAŠ UHAPŠEN NA SOPSTVENOJ SVADBI KOJA JE KOŠTALA 59 MILIONA EVRA: Preti mu DOŽIVOTNA KAZNA zbog PUCNJAVE
Hapšenje, Ilustracija, Foto: Profimedia

VIDEO

SLAVNI BOGATAŠ UHAPŠEN NA SOPSTVENOJ SVADBI KOJA JE KOŠTALA 59 MILIONA EVRA: Preti mu DOŽIVOTNA KAZNA zbog PUCNJAVE

Umesto medenog meseca, mladoženji preti doživotna

Objavljeno:

Kada su viralni video-snimci raskošnog venčanja Madlen Brokvej i Džejkoba Lagrona počeli da se pojavljuju niotkuda na društvenim mrežama, svima je bilo jasno da je reč o "venčanju veka", a nepunih mesec dana kasnije mladoženji preti moguća doživotna kazna zatvora zbog navodnog pucanja na trojicu policajaca.

LaGron (29) i njegova sada supruga Brokvej (27) postali su slavni preko noći nakon svog petodnevnog venčanja u Parizu prošlog meseca.

Večera u Pariskoj operi, noćenje u Versajskoj palati i privatni koncert benda "Maroon 5" na njihovom svadbenom prijemu - samo su neke od raskošnih stavki koje su činile ovo viralno venčanje, a za koje se procenjuje da je koštalo oko 59 miliona evra.

Međutim, umesto da ode na medeni mesec, novopečeni mladoženja je samo par dana kasnije morao da se pojavi na sudu zbog pucnjave na policajce u martu ove godine, prenosi Washington Post.

Navodni incident dogodio se 14. marta, kada su policajci iz Vestvort Vilidža odgovorili na višestruke pozive za uznemiravanje, ali kada su stigli, LaGrone je navodno pucao na njih . U optužnici do koje je došao Washington Post navodi se da je LaGron "namerno i svesno pretio neposrednom telesnom povredom” policajcima i "da je koristio ili izložio smrtonosno oružje tokom izvršenja napada, odnosno vatreno oružje”.

U Teksasu, svaki zločin protiv policajca koji za posledicu ima tešku telesnu povredu je krivično delo prvog stepena, a kažnjiva se sa od pet do 99 godina zatvora ili doživotnim zatvorom. Nakon navodnog incidenta, LaGron je uhapšen i kasnije pušten uz garanciju od 20.000 dolara, prema pisanju Dallas Morning News, a okružno tužilaštvo okruga Tarant mu je u avgustu ponudilo nagodbu od 25 godina zatvora.

Međutim, samo par meseci kasnije njegova nevesta Brokvej je dokumentovala svečanost na Instagramu i TikToku, gde je pokazala snimke svog devojačkog vikenda u luksuznom odmaralištu sa pet zvezdica "Amangiri" u Juti, privatni ručak u "Chanel Haute Couture Suite" i večeru koja je održana u "Pals Garnije", jednoj od najpoznatijih operskih kuća na svetu.

Nakon pojavljivanja LaGrona na sudu okruga Tarant u četvrtak, Brukvej je obrisala svoj TikTok, a njen nalog na Instagramu postao je privatan .Mladi bračni par nije se javno oglašavao niti hteo da odgovara na pozive novinara.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.