MAJKA ŠESTORO DECE JE NAJZGODNIJA VOZAČICA TAXIA NA SVETU: Muškarci nude KULE I GRADOVE da bi ih PLAVUŠA provozala
Ilustracija, Foto: E! Entertainment / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

MORATE ZNATI

MAJKA ŠESTORO DECE JE NAJZGODNIJA VOZAČICA TAXIA NA SVETU: Muškarci nude KULE I GRADOVE da bi ih PLAVUŠA provozala

Ova plavuša je najzgodnija majka koja vozi taxi

Objavljeno: 21:55h

Ko je najzgodnija vozačica taksija na svetu pitaju se mnogi, a dovoljno je samo da pogledate slike ove vrele plavuše.

Taksisti sloce za ljude koji su riznica tračeva, budući da im se klijenti često poveravaju. Takođe, svedoci smo i herojskih i plemenitih poteza taksi vozača. Međutim, malo ko bi pomislio da je ovaj posao za žene. Ipak, sve je više žena koje su u ovom zanimljivom poslu, a među njima je jedna prelepa plavuša.

Nanet opisuje svoj trenutni posao kao terapeutski i uživa u interakciji sa klijentima, a tvrdi da je ljubitelj plastične hirurgije i da je na to potrošila preko 350.000 evra.

Nanet Hamond Loskijavo postala je "najzgodnija vozačica taksija" nakon što je prihvatila posao taksista da bi se oporavila od razvoda.

Barbi iz stvarnog života je potpuno preokrenula karijeru. Nanet je potrošila 350.000 evra na plastičnu hirurgiju kako bi izgledala kao lutka, a nakon nedavne sudske bitke, ostala je bez novca. Tako je prošle nedelje započela novi posao u pokušaju da stekne finansijsku stabilnost i kaže da njeni klijenti nikada nisu imali tako 'glamuroznog' vozača.

Spavala je na dušeku u studio apartmanu pokušavajući da obnovi svoj život i sada je počela da radi sa kompanijom za iznajmljivanje Tesla - koju voli.

- Sada sam ovde i radim kao taksista. Razmišljam o tome neko vreme jer nisam imala auto za više od godinu dana jer mi je bivši muž uzeo sve automobile. Volim da vozim i reći ću vam da je ovo zabavno. Svi koje pokupim kažu isto... Nikad nisu videli zgodnijeg vozača od mene. Najsmešnije u svemu ovome je to što kada stanem, svi bukvalno kažu 'o moj bože nisam očekivala da izgledaš ovako' ili 'o bože kako si zgodan' i takve stvari - kaže Nanet.

Nanet, živi u Sinsinatiju i svoj rad opisuje kao terapeutski i uživa u interakciji sa ljudima iz različitih sfera života. Pre nedavnih nevolja, majka šestoro dece nije platila račun 17 godina zahvaljujući svom neverovatno bogatom bivšem partneru, sa kojim je živela u raskošnoj vili.

I iako je njen sadašnji način života neprepoznatljiv od starog, gde su botoks i pedikir bili uobičajeni luksuz, iskustvo sa novim poslom dalo joj je novu perspektivu.

- Novac je dobar i dobijam mnogo dobrih napojnica i do sada nisam imala nikakvih problema. Svi su tako prijateljski nastrojeni i ljubazni i ima toliko dobrih ljudi. To je samo sjajno iskustvo voziti ljude okolo, upoznati nove ljude - kaže ona.

Nanet sada želi da inspiriše druge žene da traže posao u oblastima u kojima dominiraju muškarci. Mnogi njeni korisnici su primetili kako je retko videti ženu kao vozača. Studija sa Stanforda pokazala je da su 27% vozača Ubera u SAD između 2015. i 2017. bile žene, prenosi Daili Star.

Nanet, koja je šest puta krasila čuvenu naslovnicu Plejboja, rekla je da bi to trebalo da uradi više žena.

- To je sjajno iskustvo i zaradićete mnogo novca od toga i možda postavljam letvicu za više žena koje žele da se bave ovim poslom. Možete sami da odredite radno vreme, možete i da idete na porodične događaje jer možete stati i otići gde god želite. Sami pravite svoj raspored, što je prilično neverovatno, a jedan od plusa je što nemate nikoga 'na ramenu'. Možete jednostavno biti ono što jeste i ovo je sada moje putovanje i volim ga. Videćemo kuda će - ističe bivša manekenka.

Bonus video: Doček za Sašu Obradovića

00:33

Doček za Sašu Obradovića

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.