MUŠKARCI I ŽENE PRIZNALI DA SU SREĆNIJI U BRAKU NAKON PREVARE: Afera donese neku NOVU ČAR u odnos pa SVE PROCVETA
Prevara, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

neverovatno

MUŠKARCI I ŽENE PRIZNALI DA SU SREĆNIJI U BRAKU NAKON PREVARE: Afera donese neku NOVU ČAR u odnos pa SVE PROCVETA

Verovali ili ne, tri je ipak dobar broj

Objavljeno:

Prevara u braku jedan je od osnovnih razloga za razvod. Supružnici retko kada pristaju na to da u njihov život uđe i treća osoba, posebno ako su uverenju da ljubav cveta. Međutim, izgleda da tri i nije tako loš broj kao što se mislilo.

Ljudi obično imaju čvrste stavove kada je u pitanju prevara, ali, ispostavilo se, to bi moglo pomoći vašoj vezi. Barem je tako otkrila nedavna studija. Prema njoj studiji, afera je dobra za vaš brak. Anketa od 1.400 samopriznatih preljubnika pokazala je da je 72 odsto reklo da se njihov odnos sa mužem ili ženom „dramatično poboljšao“ otkako su započeli aferu.

Strast
Strastfoto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Ukupno 52 odsto čak je reklo kako je njihov se*sualni život sa supružnikom drastično bolji otkako su počeli da ih varaju. Umesto odnosa jednom ili dva puta mesečno sa svojim partnerom, intenzivirali su do šest puta mesečno.

U isto vreme, oni su se viđali sa svojim tajnim ljubavnikom najmanje šest puta mesečno. Studija sajta za vanbračne sastanke pokazala je da je devet od deset anketiranih, koji su imali vezu, priznali da i dalje imaju se*s sa svojim partnerom. Upitan da li je njihov odnos bio „bolji“ otkako su započeli aferu, 72 odsto je reklo da se „dramatično poboljšalo“, dok je samo 2 odsto reklo da je uticalo negativno na njihov intimni život sa supružnikom, a 26 odsto je reklo da nije bilo primetne promene.

- Ispitali smo 1.400 oženjenih članova da vidimo kakav je uticaj afera na njihovu vezu kod kuće. Otkrili smo da 72 odsto oženjenih kaže da su srećniji u braku otkako su započeli aferu, a od njih 52 odsto je reklo da zapravo imaju više se*sa nego ikada sa svojim supružnicima - tvrde istraživači za San.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.