OVA ŽENA JE ZATRUDNELA KAD JE MUŽ UMRO, BILI SU UBEĐENI DA GA JE VARALA: Svi ZANEMELI kad su čuli ko je OTAC DETETA
Udovica ostala trudna, Foto: Printscreen/Youtube/Relentless...Real People

šok

OVA ŽENA JE ZATRUDNELA KAD JE MUŽ UMRO, BILI SU UBEĐENI DA GA JE VARALA: Svi ZANEMELI kad su čuli ko je OTAC DETETA

Kristen je nakon Semove smrti pokušala da zatrudni, ali nije uspela. U februaru je pokušala ponovo i nadala se najboljem

Objavljeno: 13:43h

Udovica Kristen Tripson, suočila se sa velikim bolom, kada je nakon što joj je muž umro ostala sama sa decom. Pre nego što je umro usled opake bolesti, Kristen i njen muž Sem imali su planove o proširenju porodice, uprkos tome što su već imali sina i ćerku.

Njihova ćerka je začeta vantelesnom oplodnjom i nakon nje, par je imao još 4 smrznuta embriona. Kristen je nakon Semove smrti pokušala da zatrudni, ali nije uspela. U februaru je pokušala ponovo i nadala se najboljem. Ovaj emocionalni momenat je podelila sa svojom i Semovom majkom.

"Kako bismo Sem i ja imali još biološke dece nakon njegovog lečenja, morala sam da idem na vantelesnu oplodnju. Ostala sam sa 4 embriona. Alisa En je bila naš prvi. Ponovo smo pokušali prošlog leta, ali sam ga izgubila vrlo rano. Tri sedmice nakon toga, Sema više nije bilo."

"Iako nismo pričali o njegovom kraju, pričali smo dosta o embrionima. Oni su za nas bili potencijalna deca. Uvek nam je to bio plan, šta god da se desi".

"U proteklih 6 meseci ni jednom nije bilo sumnje šta ću da uradim. Čak i na intenzivnoj nezi kod njega, znala sam šta ću da uradim, da im pružim nadu za život."

"Prolazili su meseci pripremnog rada, i fizičkog i psihičkog. Moj doktor nas je dobro znao i nije bio iznenađen mojom odlukom. 9. februara, uz podršku moje i Semove mame, preneta su mi poslednja dva embriona."

"Bilo je mnogo suza i ljubavi u toj sobi. Par sedmica kasnije saznala sam da nosim jedno zdravo dete. I to je bilo u redu. Na način koji ja vidim, Sem dobija jedno i ja dobijam jedno. Naravno, to je gorka i slatka stvar istovremeno. Ali to je bila naša odluka i ono što smatram jednim od najlepših blagoslova života. Presrećna sam i uzbuđena što ćemo u oktobru imati prinovu", izjavila je Kristen.

00:09

Evo kako uživa trudna devojka Ognjena Amidžića

(Espreso/stil kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.