UČITELJICI PLATA BILA MALO, PA REŠILA DA SE SKINE: Zbog svog ponašanja dobila OTKAZ ali to je ne sprečava da se...
Kristin Mcdonald, Foto: Printscreen/Tik-Tok/ava_james88

A, JOJ!

UČITELJICI PLATA BILA MALO, PA REŠILA DA SE SKINE: Zbog svog ponašanja dobila OTKAZ ali to je ne sprečava da se...

Kristin otkriva da je konačno pokrenula tužbu za diskriminaciju

Objavljeno:

Ona je ranije ove godine dobila ultimatum - ili da obriše nalog na stranici za odrasle ili da se suoči sa otkazom. U školi je radila od 2015., a bivša učiteljica, sada kreatorka sadržaja za odrasle, otkrila je da je nalog na OnlyFansu otvorila kako bi "podebljala" iznos na svom bankovnom računu.

Bila je nezadovoljna svojom učiteljskom platom jer, nakon što bi podmirila sve svoje troškove, ostalo bi joj samo 1.000 kanadskih dolara, što je otprilike 685 evra.

Učiteljica sa only fans-a
foto: Printscreen/Tik-Tok/ava_james88

A kako se glasine brzo šire, nije prošlo puno vremena da sve stigne do škole i njenih nadređenih. Mnoge je posebno uzenimirio hashtag koji je koristila, #schoolgirl, što znači da je spomenuta učiteljica na određeni način podsticala seksualizaciju učenica, oblačivši se u provokativne školske uniforme.

"Osećam se kao da me povezuju sa klevetom obrazovnog sistema jer sam nosila takvu odeću. Meni je to tako nategnuto. Čini mi se vrlo sitničavim“, rekla je Kristin.

Dodala je kako je bila usredsređena isključivo na pomoć učenicima i da njeno ponašanje nikada nije bilo predmet pritužbi. Međutim, škola ne popušta pa su joj poručili da će dobiti otkaz ako ne ugasi svoj profil na OnlyFansu.

Na kraju je Kristin podelila video o zahtevima okruga te je pozvala da sve da prestanu da stvaraju stigmu oko kreiranja sadržaja za odrasle.

"Čvrsto osećam da bismo u današnje vreme trebali da budemo u mogužnosti da radimo sve što želimo sve dok to nije protivzakonito. Nikome ne štetim“, izjavila je i dodala: “Nadam se da danas… kao društvo trebamo ili biti potpuno otvorenog uma i prihvatiti različite stilove života i drugačije načine življenja ili suprotno. Mislim da smo, posebno u školskom okrugu, napravili korake u pravcu otvorenog uma, ali jasno je da postoje elementi u kojima nismo.“

35-godišnja učiteljica otkrila je da je njena pravna bitka započela.

"Sa sindikatom prolazim kroz žalbe na odluku, kao i podnošenje tužbe Tribunalu za ljudska prava zbog diskriminacije", rekla je u razgovoru za City News i dodala da za sve to ‘treba vremena‘.

BONSU VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.