15 GODINA SU POKUŠAVALI DA DOBIJU DETE, NAKON ŠTO SU USVOJILI ČETVORO DESIO SE ŠOK: Ovo NI LEKARI nisu očekivali
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tiktok/ alittlediy

ZANIMLJIVO

15 GODINA SU POKUŠAVALI DA DOBIJU DETE, NAKON ŠTO SU USVOJILI ČETVORO DESIO SE ŠOK: Ovo NI LEKARI nisu očekivali

15 godina su pokušavali da dobiju dete, a nakon usvojenih četvoro desio se veliki šok

Objavljeno:

Četrnaest godina je prošlo od kad su Bri Ovens i njen suprug Stefan pokušavali da dobiju dete. Iscrpljujuće godine, ispunjene nadom, ali i razočaranjem, prošle su bezuspešno. Oni su usvojili četvoro dece, a kada je konačno saznala da je trudna, Bri je odlučila da snimi reakciju svog supruga na srećnu vest.

Bri (37) otkrila je mužu Stefanu (39) da je trudna nekoliko minuta nakon što je napravila test koji je bio pozitivan.

Ona je uhvatila trenutak na videu, koji prikazuje Stefana, analitičara podataka, kako mu niz lice teku suze radosnice.

U avgustu je Bri kasnila menstruacija, ali par nije mislio da je trudna i pripisivali su to stresu.

- Imam redovan ciklus, ali zaista smo imali stresan mesec. Preuređivali smo kuću i mama mi je bila u bolnici, pa sam mislila da mi zbog svega toga kasni, rekla je ona.

Kada jeuradila test i videla pozitivan rezultat, odlučila je da iznenadi Stefana.

- Napravila sam test i bila sam u šoku. Stefan nije znao za test, želela sam da ga iznenadim.

@alittlediy

This was not on my 2023 bingo card. Or my lifetime bingo card. We were never told by doctors we couldn’t get pregnant, but it’s been 14 years and it’s never happened. And honestly, I was very ok with not birthing any of my children (and am pretty scared of pregnancy and giving birth), plus, after William, we thought our family was definitely complete. (We have 4 children through foster/adoption, ages 8, 7, 4 and 7 months) However, I’ll just say, God has other plans and they are wild and crazy! We’re still processing it, but are thrilled, excited, and overwhelmed. We find out the gender on Tuesday and I can’t wait to be able to properly nest! This will be our first child that we have more than a week to prepare for 🫠🤗 Baby…you’re in for a crazy ride once you’re here, and we can’t wait! BACKSTORY to the video: we had started joking I was pregnant halfway through August because (sorrry if TMI…) my boobs hurt really badly. Then around when I would have started my period, it was a day late (VERY rare for me). But since our month was literally one of the toughest we’ve had, we thought it was stress related. So this was me knowing I was pregnant and joking about “what if”.

♬ original sound - brie_owens

Par je iz Atlante u Džordžiji i od 2008. godine su pokušavali da dobiju biološko dete, a onda su odlučili da sve prepuste sudbini.

Nisu prestali da pokušavaju, ali zbog saznanja da su neplodni, 2013. godine su podneli zahtev za usvajanje prvog deteta. Zahtjev je odobren 2015. godine.

Najmlađe usvojeno dete je devetomesečni Vilijam, koji je stigao u njihov dom početkom ove godine. Nisu planirali da usvoje toliko dece, ali nisu mogli da podnesu ideju da ne pomognu što većem broju dece.

Nakon 14 godina neplodnosti i četvoro usvojene dece, par sada očekuje svoje peto dete i ne mogu da budu srećniji.

- Nakon toliko vremena čak i ne razmišljaš o tome. Teško je objasniti. Možda se tome nadaš, ali ne očekuješ. Već imamo četvoro dece, ovo je ludo, ali tako uzbudljivo. Konačno možemo reći našim roditeljima, našim prijateljima i našoj deci da je uspelo. Naša deca su takođe jako srećna što će opet biti velika braća i sestre.

Svaka suza, svaki trenutak straha i nade, sve je to dovelo do ovog predivnog trenutka. Njihova ljubav je savladala sve prepreke i donela im najveću sreću koju su mogli da zamisle.

Bonus video: VEČERNJI DNEVNIK 16.11.2023

19:19

VEČERNJI DNEVNIK 16.11.2023

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.