MUŽ JE PREVARIO SA ROĐENOM MAJKOM, PA JE NJEN OTAC REŠIO DA JOJ JOŠ VIŠE ZAGORČA ŽIVOT: Ne veruje šta ju je SNAŠLO
Devojka, Foto: Prinstcreen/Tiktok/katenacious

paŽnja

MUŽ JE PREVARIO SA ROĐENOM MAJKOM, PA JE NJEN OTAC REŠIO DA JOJ JOŠ VIŠE ZAGORČA ŽIVOT: Ne veruje šta ju je SNAŠLO

Video ima više od 12 miliona pregleda otkad je objavljen pre šest dana.

Objavljeno:

Ketrin, majka dvoje dece iz Ajdaha, tvrdi je da ju je suprug varao s vlastitom majkom - i otkrila da joj je baka rekla za aferu. Ketrin je objavila nekoliko TikTok videa na platformi - gde se naziva @Katenacious - s svim detaljima o situaciji, piše Ny Post.

“Čula sam da razotkrivamo ljubavnice naših muževa”, glasio je tekst preko jednog videa koji je uključivao sliku Ketrin i njenog navodnog bivšeg muža, nakon čega je usledila fotografija njene mame popraćena tekstom “moja majka”. Video ima više od 12 miliona pregleda otkad je objavljen pre šest dana.

Zatim je podelila niz isečaka koji objašnjavaju kako je navodno došlo do situacije koja joj je slomila srce. Ketrin je rekla da su postojale velike sumnje u vezu njenog bivšeg muža i njene majke, ali je na kraju zanemarila znakove jer nije htela da veruje da se to događa.

"Nisam htela da verujem da bi me dvoje ljudi kojima sam najviše verovala na celom svetu moglo tako da izda", rekla je. Prvo čudno što je primetila bilo je kako su se njen muž i majka počeli drugačije da se pozdravljaju. Umesto neprijatnog zagrljaja sa strane, njena mama bi omotala ruke oko vrata njenog supruga, a onda bi je “on zanjihao u krug da bi je pozdravio”, tvrdila je.

“Takođe je počeo mojoj mami da trlja stopala ispred mene”, dodala je. Rekla je da joj je na Dan zaljubljenih, samo dva dana pre nego što je saznala za njihovu aferu, doneo cveće - kao i njenoj mami.

“Ali najveća crvena zastava je to što bi u više navrata s više svedoka moja majka i bivši suprug rekli: 'Znaš, da Ketrin i njen tata ikada tragično umru istovremeno, nas dvoje bismo sigurno završili zajedno''' podelila je.

@katenacious How I found out my husband was having an affair with my mother PART 1 #cheater #cheaters #affair #mommyissues #adultery ♬ original sound - KATenacious

Njena sestra i baka su takođe potvrdile njen strah da su njih dvoje ipak zajedno. Tvrdila je da joj je baka došla i rekla joj da misli da se nešto događa između njene majke i supruga zbog čudnog ponašanja koje je primetila među njima. Sestra joj je otkrila da je njen muž često dolazio po njenu majku - i navodno je molio sestru da joj ne kaže. Ubrzo je usledila i potvrda njenih sumnji.

“One noći kad sam rešila da odem sa svojim ćerkama iz porodične kuće, moja majka se preselila u moju kuću s mojim mužem,” rekla je Ketrin, pa dodala:

“Nastavili su da budu zajedno sve dok mužu nisam dostavila papire za razvod u kojima je takođe stajalo da ću podneti zahtev za 100% starateljstvo nad našom decom.”

Tvrdila je da se njen muž na kraju umorio od njene mame i da ju je izbacio, ali da je njen tata oberučke prihvatio svoju ženu nazad.

"Do danas se moji roditelji ponašaju kao da se afera nikada nije dogodila", rekla je.

“Po njihovim rečima, afera se nikada ne bi dogodila da ja nisam bila tako 'užasna ćerka' i 'užasna žena'", zakljućila je Ketrin.

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.