ONO ŠTO JE BEBIN MONITOR ZABELEŽIO ZALEDIĆE VAM KOSTI: Majka spašava BEBU od sigurne SMRTI, snimljena JEZIVA SCENA
Majka i beba spavaju, Foto: Prinstcreen/Tviter/ Sophie Dulson

jezivo

ONO ŠTO JE BEBIN MONITOR ZABELEŽIO ZALEDIĆE VAM KOSTI: Majka spašava BEBU od sigurne SMRTI, snimljena JEZIVA SCENA

Sekunde su odlučivale, a ova mama iz Džerzija uspela je da spase i sebe i svoje dete

Objavljeno:

Bebi monitor zabeležio je zastrašujući trenutak kada je majka spasila svoju bebu dok je uragan Kiran razbio prozor njihove spavaće sobe, nakon čega su parčići stakla padali po njima. Žena po imenu Džesika O'Rajli spavala je kada ju je probudio zvuk razbijanja prozora. Beba je spavala pored njene, u svom krevetiću.

Sekunde su odlučivale, a ova mama iz Džerzija uspela je da spase i sebe i svoje dete.

Novinarka ITV Sofi Dulson napisala je na Tviteru (X) da su majka i beba na sigurnom nakon incidenta i da su sada premešteni u obližnji hotel.

Džesika i njena beba su među desetinama ljudi u Džerziju koji su bili prisiljeni da napuste svoje domove preko noći i smestiti se u hotel, dok je troje prebačeno u bolnicu zbog povreda.

Oluja Kiran pogodila je britanska ostrva, vetar je bio praćen jakom kišom, a južnu Englesku su zahvatili vetrovi brzine od 160 kilometara na sat, koji su prethodno tokom noći pogodili Francusku i Lamanš. Izdata su bilažuta, narandžasta i crvena vremenska upozorenja koja ukazuju na potencijalni rizik po život i imovinu.

Stotine škola širom južne Engleske zatvoreno je zbog oluje i jake kiše, đaci su se vratili na nastavu na daljinu, nalik onoj koja je bila na snazi tokom pandemije kovida. Obustavljene su i železničke linije, vozačima na jugu i zapadu Velike Britanije data je preporuka da izbegavaju priobalne puteve, piše BBC.

Francuski mediji saopštili su da je da je oluja zahvatila zapadnu obalu Francuske, sa brzinom do 178 kilometara na sat u zapadnoj Bretanji.

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.