ĆERKA SE ONESVESTILA U ŠKOLI, PA JOJ LEKAR DAO POGREŠNU DIJAGNOZU: Posle 6 meseci majka saznala UŽASAVAJUĆU istinu
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

ĆERKA SE ONESVESTILA U ŠKOLI, PA JOJ LEKAR DAO POGREŠNU DIJAGNOZU: Posle 6 meseci majka saznala UŽASAVAJUĆU istinu

Eli Riko (14) onesvetila se na času glume

Objavljeno:

Kada ju je njena mama, Kim, odvezla u bolnicu, testovi su prvo pokazali da ima nizak nivo gvožđa u krvi. Međutim, dalje ispitivanje je otkrilo tumor na njenom mozgu, nazvanu difuzni gliom, piše britanski Metro.

Lekari su dali Eli 10 meseci života, ali živela je još samo šest uz adekvatno lečenje i terapije. Sada se njena mama trudi da podigne svet ljudi o ovoj bolesti i prikuplja novac kako bi pomogla u pronalaženju leka za ovu bolest.

Korona, Kovid, Pandemija, Omikron, Bolnica, Lečenje, Laboratorija, Pacijent, Virus
foto: Profimedia

- Bila sam zahvalna što sam u poslednjim mesecima njenog života ponovo mogla biti njena mama, a ne njen negovatelj. Druge porodice su imale godinu, ponekad čak i dve sa svojim detetom, ali Eli je umrla samo šest meseci nakon što je postavljena dijagnoza. Nije mogla da hoda, govori i jede. To je bilo strašno, a zbog lekova više nije izgledala isto.

Ipak, mama Kim, nakon tragedije koju je preživela, sada je usmerila svu svoju energiju na pomoć porodicama koja imaju decu sa ovom strašnom dijagnozom.

Simptomi tumora na mozgu

Simptomi tumora na mozgu variraju u zavisnosti od tačnog dela mozga koji je zahvaćen, a oni uobičajeni, prema Nacionalnoj zdravstvenoj služni Britanije su glavobolje, nesvestice, stalna mučnina, povraćanje i pospanost, promene u ponašanju kao što su problemi sa pamćenjem ili promene ličnosti, problemi sa vidom ili govorom.

Bonus video

01:26

ZA NJEGOVU TEŠKU BOLEST NEMA LEKA, ALI POBEDIO JE SNAGOM SVOG DUHA Mladi pisac izdao knjigu o svojoj borbi i poslao SNAŽNU poruku

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.