PRONAŠLI JOJ ŽIVOG STVORA U UVETU: Jasno opisala SIMPTOME, svi ovo mešaju sa GLAVOBOLJOM (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

PRONAŠLI JOJ ŽIVOG STVORA U UVETU: Jasno opisala SIMPTOME, svi ovo mešaju sa GLAVOBOLJOM (VIDEO)

Pronašli su joj životinju u uvetu

Objavljeno:

Žena je postala viralna na TikToku nakon što je podelila pojedinosti o svom prebliskom susretu s paukom. Desire Keli iz Farmingtona, u američkoj saveznoj državi Misuri, objavila je video na kojem sedi u lekarskoj ordinaciji, gde je čekala da je pregledaju zbog nečega zaglavljenog u uhu. Nakon što je medicinska sestra pomnije pogledala Kelino uho, potvrdila je da tamo zasta ima nečega – i činilo se da je sklupčano u zadnjem delu ušnog kanala, prenosi New York Post.

U videu koji ima skoro sedam miliona pregleda, uplakana Keli sarkastično je reagovala na vesti dok je čekala da joj isperu uho. ‘Tako mi je neprijatno, pre svega, jer je to tako odvratno, a ja sam čista osoba’, rekla je ova mama iz Misurija, ‘Ali, to je i neprijatan osećaj – nekakva buba mi je u uhu’.

Nakon što su joj izvadila insekta iz uha Keli je nastavila svoj video. ‘Bio je to pauk’, rekla je kroz suze i drhtavog daha, ‘Bio je živ. Povratila sam. Nikad više ne spavam’. U drugom videu, objavljenom u utorak, osvrnula se na svoje traumatično iskustvo, počevši od toga kako se probudila iz sna u 5 ujutro s čudnim osećajem u uhu.

‘Mislila sam da su to rese na kraju mog pokrivača, pa sam opet zaspala’, rekla je, ‘Otprilike 10 ili 15 minuta kasnije, ponovo sam se probudila, i ovaj put … zapravo sam osetila da mi se nešto pomera u uhu’. Keli je rekla da je sela nakon što je osetila titranje u uhu i odlučila da ode u hitnu sledećeg jutra.

Titranje se nastavilo, uz malo bola, sledeći dan, a Keli je to uporedila s ‘velikom masom voska koja se pomera’ u dnu bubne opne. ‘Bilo je tako neprijatno’, rekla je, ‘Počela sam da plačem u čekaonici’. Nakon što je Keli dovedena u sobu, medicinska sestra je potvrdila da ono što je bilo u njenom uhu nije moljac, ali je definitivno nešto sklupčano iza.

Sestra je počela da ispire uho iako se ništa nije pomeralo. Zatim se odmakla da ponovo napuni bocu s vodom. ‘U ovom trenutku ne prskamo i osećam da se stvari pomeraju’, rekla je Keli, ‘Osetila sam, što god to bilo, kako mi gmiže iz uha… i krajičkom oka sam gledala kako nešto pada na moj džemper. Trebala sam znati da nije samo obična mala buba kad je medicinska sestra skočila korak unazad’.

Medicinska sestra se sabrala i počela da navlači Kelin džemper kako bi pomerila bubu, koja je još bila živa, s njenog ramena. ‘Dok mi pada s ramena na pod, gledam ga kako hoda’, rekla je, ‘Gledam crnog pauka sa svih osam nogu kako hoda po podu’. Dodala je i da je tada počela da vrišti i trči po ordinaciji, prenosi Večernji list.

‘Oči su mi širom otvorene, rukom se držim za prsa, kao da pokušavam da dišem jer mi je sav kiseonik pobegao’, rekla je, ‘A sve što mogu reći je – pauk’. Za dva minuta, Keli je rekla da je prešla s pokušaja disanja na disanje, dok je gledala kako medicinske sestre hvataju pauka u prozirnu posudu. Pacijentkinja je priznala da joj je neprijatno zbog svoje prve reakcije ‘plakanja i povraćanja’, našalivši se da je napustila ordinaciju bez pauka u uhu i bez dostojanstva.

Medicinske sestre potvrdile su da je buba obični kućni pauk i proverile da li je u uhu pacijentkinje bilo nekih ostataka, uključujući jaja, udove ili ‘dodatne prijatelje’. ‘Ali, ja sam istraumatizovana’, rekla je, ‘Svake večeri od te noći imam čepiće u ušima. Mislim da više nikada ne bih mogla da spavam bez čepića za uši. To je najneprijatniji, najnasilniji osećaj ikad i bukvalno sam osetiti kako vam pauk gmiže iz uha’.

TikTok je naravno eksplodirao, a mnogi su korisnici izrazili sopstveno gađenje nad Kelinim iskustvom. Jedna korisnica je napisala: ‘Draga, traumatizovana sam, a nisam ni bila tamo’. Drugi je napisao: ‘Dragi bogovi algoritma, molim vas, nemojte misliti da sam zainteresovan za ponovo proživljavanje bilo koje buduće priče o pauku u uhu’. ‘Vrištala bih do kraja života’, suosećala je treća.

Keli je rekla za Fox News Digital da joj je neverovatno da je njen video preko noći imao milione pregleda. Potvrdila je da bolje spava sada kada se vratila u svoj krevet nakon nedelju dana spavanja u gostinjskoj sobi. ‘Spavam s čepićima za uši i nisam sigurna hoću li ikada prestati’, rekla je, ‘Postoje trenuci kada zastanem i kažem: ‘U mom uhu je stvarno bio živi pauk’.

Budući da se ovakvo iskustvo ne može sprečiti, Keli je predložila drugima da posete stručnjake u vezi bilo kakvih zabrinjavajućih pokreta u uhu. ‘Medicinske sestre su bile tako dobre i nisu ne osuđivale kao što sam mislila da hoće’, rekla je, ‘Da sam čekala duže, moglo je da bude i gore. Zapravo ne postoji način da se to spreči, ali način na koji reagujete čini razliku’.

Bonus video: Oglasio se Filip Živojinović posle Prijinog koncerta u Sarajevu

00:44

Oglasio se Filip Živojinović posle Prijinog koncerta u Sarajevu

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.