IZABRANA ZA NAJZGODNIJU ŽENU SVETA OVE GODINE: Da bi tako izgledala jede omiljenu SRPSKU ZIMNICU i pije OVAJ ČAJ
Margo Robi, Foto: Profimedia

nestvarno je lepa

IZABRANA ZA NAJZGODNIJU ŽENU SVETA OVE GODINE: Da bi tako izgledala jede omiljenu SRPSKU ZIMNICU i pije OVAJ ČAJ

Glumica o kojoj se pričalo tokom cele godine izabrana za najzgodniju i najuspešniju ženu u 2023. godini

Objavljeno:

Glumica Margo Robi igrala je glavnu ulogu u filmu "Barbi", a kako bi se što bolje pripremila za ovu ulogu započela je "Barbi dijetu", nazvanu po najpoznatijoj lutki na svetu.

Na njenom meniju nećemo naći ništa za gurmane. Dijeta je lišena slatkiša i ugljenih hidrata. Dan započinje doručkom koji se sastoji od ovsenih pahuljica i specijalnog smutija, za koji glumica kaže da jača imuni sistem i vraća energiju telu.

Poznati magazin Maxim proglasio je Margo Robi za najlepšu i najuspešniju ženu u 2023. godini.

Margo Robi, glavna uluga u Barbi filmu
Margo Robi, glavna uluga u Barbi filmufoto: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono što je posebno zanimljivo, to je da je 33-godišnja Margo četvrtu godinu zaredom zauzela prvo mesto na listi! Fudbalerka Sem Ker zauzela je drugo mesto na ovogodišnjoj listi, a muzičarka Delta Gudrem treće mesto. Zatim slede pevačica Sofi Monk, Dži Flip, Džesika Mauboj...

- Za ručak jedem pileću salatu, a za večeru biftek od tunjevine i slatki krompir – batat. Slatki krompir se smatra jednim od najboljih ugljenih hidrata koje možete da jedete tokom dijete. Pijem čaj tokom dana, kojim sam opsednuta otkako živim u Ujedinjenom Kraljevstvu - izjavila je nedavno Margo. Glumica je takođe priznala da je, otkako se sa suprugom preselila u SAD, njena ishrana vrlo patila jer su hamburgeri i pivo postali njena loša navika.

- Hrana mi je veoma važna. Volim hamburgere i pomfrit, koje naručim sa pola litra piva. U SAD mi je omiljeno jelo dupli burger, obogaćen sirom i glazurom od tartufa - rekla je Margo Robi, koja za sebe kaže da je pravi gurman.

Pored zdrave ishrane za ulogu Barbike, Margo je prešla na trening visokog intenziteta, sa posebnom strašću prema pilatesu.

Glumica Margo Robi proglašena najzgodnijom ženom sveta
Glumica Margo Robi proglašena najzgodnijom ženom svetafoto: Michael Tran / AFP / Profimedia

- Posle dobrog istezanja, uvek se osećam mnogo bolje. Ali kada se ne spremam za ulogu, više volim treninge u kojima zaista uživam – časove plesa ili tenis sa prijateljima - rekla je lepa glumica.

"Osim što je uzimala probiotike i druge dodatke ishrani, Margo je jela fermentiranu hranu poput kiselog kupusa, kimčija i kefira, sve vrste gorke hrane i bobičasto voće", kaže Jasmina Vico ekspertkinja za negu kože, inače poreklom iz Hrvatske, te pojašnjava zašto je glumici savetovala da pije čaj od čička.

"On pomaže u ispiranju jetre što čini kožu zdravijom jer proizvodi više glutationa koji pomaže u sjaju. Sve su Barbike pile taj čaj", dodala je ona.

Majke i snajke

48:00

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP06

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.