LEPOTICA IZ PLEJBOJA ZALUDELA BALKANCE, POPADALE IM VILICE: Bugarka ne želi brak, a IZVAJANO telo NE KRIJE (VIDEO)
Diliana Popova, Foto: Printscreen YouTube/@junona8258

nestvarno lepa

LEPOTICA IZ PLEJBOJA ZALUDELA BALKANCE, POPADALE IM VILICE: Bugarka ne želi brak, a IZVAJANO telo NE KRIJE (VIDEO)

Sina je dobila iz vanbračne veze

Objavljeno:

Diliana Popova rođena 24. septembra 1981. je bugarska glumica i model. Rođena je u mestu Guljanci gde je živela do osmog razreda, kada se preselila u Pleven. Popova je kasnije studirala modeliranje i dizajn na Novom bugarskom univerzitetu.

Njen veliki debi bio je uloga u filmu "Love.net" 2011. godine. Diliana je takođe glumila u brojnim TV serijama kao što su "Class House" (2010-), "Velika Bulgaria" (2011-), i "Revolution Z" (2012-), koja je kasnije nastavljena filmom "Revolution X: The Movie" (2018).

Glumica i model Diliana Popova
Glumica i model Diliana Popovafoto: Printscreen YouTube/@junona8258

Najnovija glavna uloga koju je igrala bila je Maria u biografskoj drami "The Rest is Ashes" (2020), posvećenoj Atanasu Burovu - kultnom bugarskom bankaru i filantropu prošlog veka. Takođe je glumila u nekoliko stranih produkcija. Kada ne glumi, Diliana posvećuje svoje vreme aktivizmu za zaštitu životne sredine, fokusiranom na svest o reciklaži, čišćenju zagađenih područja i drugim socijalnim uzrocima.

U 2010. godini, fotografisana je za bugarsku verziju časopisa Playboy. Godine 2014. ozvaničila je svoju vezu sa kolegom glumcem Asenom Blatečkijem, s kojim ima sina po imenu Boril. Ova ljubav nije krunisana brakom, ali jeste okončana raskidom. Nakon kraha veze, ostali su u prijateljskim odnosima. Asen se takođe nikada nije ženio ni sa majkom svoje ćerke rediteljkom Katerinom Goranovom.

Popova je trenutno u vezi sa Ljučezarom Zaharievom. Par je zajedno već dve godine i nedavno su počeli da se pojavljuju zajedno na događajima. Iako već žive zajedno, Diliana nema želju da se uda za njega.

Prema izvorima bliskim paru, Ljučezar, koji nema dece i nikada se nije oženio, želeo je da je zaprosi, ali je bio svestan njenog stava o braku i zato se suzdržao. Diliana i Ljučezar upoznali su se na moru u kampu Gradina, gde on ima restoran, malo nakon što je prekinula vezu sa Asenom. Najvažnije za Dilianu je to što se njen sin odlično slaže sa njenim partnerom.

Majke i snajke

48:00

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP06

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.