PRIJATELJI SU SE SLIKALI NA ISTI NAČIN 40 GODINA: Evo kako su izgledali 1982. a kako SADA, MILIONI LAJKOVALI (FOTO)
Fotografija prijatelja, Foto: Printscreen/Instagram/taylortitusofficial

paŽnja

PRIJATELJI SU SE SLIKALI NA ISTI NAČIN 40 GODINA: Evo kako su izgledali 1982. a kako SADA, MILIONI LAJKOVALI (FOTO)

Na fotografijama se vidi kako su se prijatelji menjali kroz vreme. Utisak mnogih je da te promene i nisu toliko velike imajući u vidu da je prva slika zabeležena 1982. a poslednja 2022. Neki kažu da su se pak najviše promenili od 2007. do 2012. godine

Objavljeno:

Petorica prijatelja odlučila je 1982. da svake godine pozira na isti način i da serijom takvih slika sačuvaju uspomenu na prijateljstvo. Slike su otkrile mnogo toga i izazvale veliko interesovanje na Instagramu. Fotografije je lajkovalo 1.7 miliona ljudi. Pogledajte!

Na fotografijama se vidi kako su se prijatelji menjali kroz vreme. Utisak mnogih je da te promene i nisu toliko velike imajući u vidu da je prva slika zabeležena 1982. a poslednja 2022. Neki kažu da su se pak najviše promenili od 2007. do 2012. godine.

"Četrdeset godina, a kao da je juče bilo", komentarišu na instagramu ističući koliko vreme brzo prolazi, ali je najjači pa i najvažniji utisak da je prijateljstvo opstalo, da su prijatelji ostali jedni uz druge. Položili su razne testove i prijateljstvo je zasigurno obeležilo živote ovih ljudi na slikama. I na tome im mnogi zavide.

Za prijateljstvo 40 godina je zaista kratak period. Možda im je i odluka da se svake godine fotografišu na određeni način, pomogla da ojačaju međusobne veze. Rutine su važne, a i dobar su podsetnik na bitne stvari u životu, zar ne?

Da li vi imate slične fotografije u svom albumu?

02:55

ANA RAJKOVIĆ O SLICI O KOJOJ BRUJI CELA EVROPA: Evo kako je nastala fotografija malog Relje i Mesija

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.