KLON NAPRAVLJEN VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM ZARAĐUJE 19.000 EURA MESEČNO: Ona ne radi ništa, samo stisne DUGME (FOTO)
Manekenka AI, Foto: sika.moon/ Printscreen/ Instagram

pljušti lova

KLON NAPRAVLJEN VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM ZARAĐUJE 19.000 EURA MESEČNO: Ona ne radi ništa, samo stisne DUGME (FOTO)

Obogatila se uz pomoć veštačke inteligencije, a na sve to ima da kaže jako malo

Objavljeno:

Rešila je da veštačkom inteligencijom napravila novu verziju sebe, i da tu promenu prikazuje slikama na Instagramu. Kaže da joj je virtuelni klon doneo popularnost i zaradu, kao i da se ljudima više dopadaju njene nove slike od realnih fotogafija.

"Odlučila sam da napravim umetnost", rekla je mankenka Sica Mun (28) iz Berlina. Ona uz pomoć platforme Fanvue prodaje Al sadržaj i nalazi se među jedan odsto onih koji na taj način najviše zarađuju u Velikoj Britaniji. Poručila je da joj ne smeta što ju je zasenio virtuelni klon kog je napravila uz pomoć veštačke inteligencije.

"Dakle, uz pomoć veštačke inteligencije postala sam devojka kakva sam sanjala da budem, savršena, mlada, seksepilna, pametna, jedinstvena", poručila je ona. Iako je napomenula da njeni pratioci znaju da je ona u stavrnosti slična svom klonu ipak je problematična njena želja da bude neko drugi, opsednut mladošću i navodno savršenim izgledom (ukoliko se iza svega ne krije samo želja za novcem).

Njeni obožavaoci preko pomenute platforme mogu da pogledaju dodatni Al sadržaj i da komuniciraju sa njom za 10.99 dolara mesečno. Napomenula je da fanovi imaju "normalne zahteve".

"Kreirala sam angažovanu zajednicu fanova koji sa mnom dele sve, može se raditi o stresu na poslu, nedoumici šta pokloniti partneru za rođendan - i sličnim stvarima, i više su nego srećni što me podržavaju jer ja sam njihova virtualna devojka i saosećam se sa njima", poručila je, piše Daily mail.

BONUS VIDEO: DA LI ĆE I SVEŠTENIKE ZAМЕNITI VEŠTAČKA INTELIGENCIJA:

08:40

DA LI ĆE I SVEŠTENIKE ZAМЕNITI VEŠTAČKA INTELIGENCIJA?

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.