ŽENO, DA LI JE MOGUĆE DA TI IMAŠ 54 GODINE? Haljina OCRTALA svaku liniju ZGODNOG TELA, nema BOLJE od nje
Manekenka, Foto: EPA/PETER FOLEY

predivna

ŽENO, DA LI JE MOGUĆE DA TI IMAŠ 54 GODINE? Haljina OCRTALA svaku liniju ZGODNOG TELA, nema BOLJE od nje

Jedna je od najzgodnijih žena sveta

Objavljeno:

Kristi Tarlington jedna je od najuspešnijih manekenki na svetu i sarađivala je sa brojnim poznatim brendovima.

Ona je prva manekenka koja je krajem osamdesetih godina prošlog veka potpisala ekskluzivni ugovor sa čuvenim Kelvinom Klajnom i postala zaštitno lice njegovog čitavog brenda. Zajedno sa Sindi Kraford, Naomi Kembel i Lindom Evanđelistom vladala je modnim pistama, i upravo sa njihovom pojavom, modeli postaju poznati poput glumaca i pevača.

Kristi je 2005. godine proglašena jednom od pet najzgodnijih žena na svetu, po mišljenju 1.000 anketiranih britanskih stručnjaka za modu, medije, kulturu i estetsku hirurgiju. Ogromna popularnost u jednom trenutku je dosadila slavnoj manekenki, te je odlučila da se povuče iz javnosti.

Ipak, ona se sada pojavila na modnoj reviji Ralfa Lorena i prošetala se pistom u elegantnoj zlatnoj haljini pripijenoj uz telo.

Tarlingtonova danas ima 54 godine i pleni lepotom, a mnogi posebno ističu njenu prirodnost i činjenicu da na sebi nije radila nikakve korekcije.

„Žene koje su se klonile takvih stvari, to su žene kojima se zaista divim. Volim da vidim pravo lice. Lice nekoga ko je proživeo život. Rekla bih da je moja ikona lepote Džejn Birkin. Takve žene imaju lice koje volim da vidim, a u svetu ih više ne viđamo toliko. Džejn je starila na svoj način. Bila je prelepa na kraju života koliko i u svojim počecima. Ja ću biti jedno od tih lica“, rekla je ona nedavno za „Marie Claire“.

Pre nekoliko godina iznela je i jasan stav o estetskoj hirurgiji i otkrila šta je jedino što bi je nateralo da svoje mišljenje promeni.

„Možda bih razmišljala drugačije da mislim da to izgleda lepo, da ne boli i da ne šalje lošu poruku mladim ljudima “ istakla je Kristi.

Ona je rekla i da je tajna njenog dobrog izgleda u tome što koristi sredstva za čišćenje lica i vitamin C kako bi joj koža bila hidrirana. Uveče primenjuje masku i kremu za lice, a liniju održava trčanjem i dugim šetnjama.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.