UGOJILA SE 22 KILOGRAMA, DOBILA FLEKE PO CELOM TELU: Ivana Korab ne krije PRAVI IZGLED (FOTO)
Ivana Korab, Foto: Printscreen Instagram/ivanakorab

prelepa je

UGOJILA SE 22 KILOGRAMA, DOBILA FLEKE PO CELOM TELU: Ivana Korab ne krije PRAVI IZGLED (FOTO)

Prva ispovest manekenke Ivane Korab nakon rođenja drugog deteta

Objavljeno:

Manekenka Ivana Korab pre tri meseca rodila je drugo dete, sina Nou, a sada se prvi put osvrnula na komplikacije koje su je pratile u trudnoći.

"Celu trudnoću pratili su mučnina i gorušica, dobila sam alergijsku reakciju na 'fraksiparin' i fleke po celom telu koje mesecima nisu prolazile. Porođaj je počeo tri nedelje ranije. Sve u svemu, kada u trudnoći imate i malo dete niste baš u prilici da se primirite. Sećam se da me je žena u prodavnici, kad sam u osmom mesecu trudnoće čučnula da nešto uzmem, sa sve Mateom u rukama, pitala kako uspevam da ustanem iz tog položaja. Imaš dete koje nosiš u stomaku i drugo koje traži da ga nosiš, i šta ćeš", ispričala je Ivana za magazin "Hello".

Iako se to na njoj ne vidi, manekenka kaže da još uvek ima sedam kilograma viška.

"U prvoj trudnoći sam se ugojila 21 kilogram, u drugoj kilogram više. Sada me od stare kilaže deli sedam kilograma, koji ne znam gde su, jer mi telo mnogo bolje izgleda. Ali, vaga tako pokazuje", objasnila je poznata lepotica, koja nije pristalica ulepšavanja stvarnosti na društvenim mrežama.

"Ne razumem plasiranje lažnih slika. Pa, jasno je da dva dana posle porođaja stomak ne može biti ravan. Normalno je da imate strije, celulit, opuštenu kožu... Zar nije lepše podeliti savete kako biste se što efikasnije izborili sa tim problemima, nego se praviti da oni ne postoje?", pita se Ivana.

Njen stariji sin Mateo u februaru je napunio dve godine, a oba deteta manekenka i njen suprug dobili su uz pomoć vantelesne oplodnje. Na ime mlađeg sina pojedini su negativno reagovali, ali Ivana na to ne obraća pažnju.

"Ja sam želela da se prvi dečak zove Noa, ali smo se usaglasili da bude Mateo. Kada smo saznali da ćemo dobiti još jednog sina, dileme nije bilo. Neki nama bliski ljudi su negodovali, ali smatram da svako treba da za dete izabere ime koje želi, a ne koje mu okolina nameće. Mateo i Noa su prelepa imena, u njima ima mnogo ljubavi", zaključila je za pomenuti magazin.

Dijeta po krvnim grupama

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

(Espreso/Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.