SPONZORKA PLAĆA MLAĐIM MUŠKARCIMA DA IMAJU ODNOSE: "Volim da razmazim BEBICE, oči im se zacakle kad DOBIJU PARE"
Ilustracija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

šokiraćete se

SPONZORKA PLAĆA MLAĐIM MUŠKARCIMA DA IMAJU ODNOSE: "Volim da razmazim BEBICE, oči im se zacakle kad DOBIJU PARE"

Žena je plaćala mlađim muškarcima da imaju odnose sa njom

Objavljeno:

Veza starije žene i mlađeg muškarca? Ništa neobično! Nekada su se ove veze smatrale "skandaloznim", dame u godinama su krile da imaju mlade ljubavnike a danas se čak ponose što su "maznule piletinu". Prednosti mlađeg muškarca, osim što je verovatnije aktivniji u krevetu, jeste i u tome što najčešće svojoj ljubavnici ne šalje dvosmislene signale (odnos je mnogo "čistiji", zna se šta ih vezuje i nema nerealnih očekivanja)... Nekim ženama je mladi ljubavnik i neka vrsta potvrde da je još uvek "dobrodržeća", jer da nije - ne bi je poželeo neko ko je dosta mlađi... Ovo o čemu pričamo su najčešći stereotoipi, ne nužno i pravilo, jer u ovakvim odnosima može da se razvije i duboka ljubav, neretko ovi parovi čak i završe u braku...

Ipak, takve situacije se ne dešavaju previše često, mnogo je više onih koji se viđaju iz čisto "sportskih" razloga... Ima i žena koje se čak javno nude mlađim muškarcima, i to uz neke "benefite"... Kara, dama koja za sebe kaže da je sponzorka mlađim muškarcima, postala je hit na TikToku nakon što je sa pratiocima podelila detalje iz svog života. Ona je pozvala i mladiće da se prijave da budu njene "bebice" kojima će plaćati za se*s.

Ona je objasnila zašto je plaćanje mlađim ljubavnicima za nju nešto "fantastično". Kara (35), redovno na ovoj mreži prikazuje svoje mlade partnere, a ako ima zainteresovanih za "posao" ljubavnika, sledi i uputstvo kako da se prijave. Kako je otkrila, novac zarađuje na različite načine, ima nekoliko poslova, ali joj ništa ne čini srećnijom od toga da razmazi svoje "bebice" i kupi im sve što im srce prohte.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ne samo da im plaća za intimne odnose, već im daje i džeparac.

"Kada vidim kako se mojoj 'bebici' zacakle okice kad joj dam džeparac, to je najbolji osećaj na svetu", kaže sponzorka i dodaje da je osećaj da je učinila "dobro delo" svaki put ulepša dan.

"Oni taj novac koriste obično da bi platili kiriju ili za auto, šta god im je potrebno", kaže Kara i dodaje da obavezno proverava na šta potroše pare, jer ne želi da ih "bace" uzalud...

Pogledajte kako ona objašnjava svoj odnos prema mladim ljubavnicima...

Kara je otkrila i da su neke od njenih "bebica" tražile luksuzna kola, lamborginije, jahtu ili skupu odeću, dok su drugi samo hteli čokolade.

Kara je rekla da su sponzorke "veoma lojalne žene".

"Sponzorka vas neće vas izneveriti. Svaki muškarac je srećan da je ima u životu. S njom možete da pričate i uspostavite neverovatnu bliskost", smatra Kara.

Bonus video: DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

03:01

DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.