POLICAJAC TRAŽIO ZA DEVOJKU 20.000 DINARA PO SATU: Evo ko je još USKAKAO U VRELU AKCIJU (FOTO)
Foto: Printscreen

neverovatno

POLICAJAC TRAŽIO ZA DEVOJKU 20.000 DINARA PO SATU: Evo ko je još USKAKAO U VRELU AKCIJU (FOTO)

Klijenti su bili starosti između 20 i 70 godina

Objavljeno: 14:53h

Detektiv svinger iz Engleske prodavao je “trojke” sa svojom devojkom koja radi u Hitnoj pomoći, zbog čega mu je doživotno zabranjeno da radi u policiji, piše San.

Nik Tejlor (40) i Elenor Tarner (28) su naplaćivali 150 funti (oko 20.700 dinara) za sat vremena provoda u njihovom domu. Sada već bivši policajac je za ovaj britanski tabloid rekao da su bili zatrpani ponudama za vreme lokdauna.

Takođe je rekao da su njihovi klijenti, koje su nalazili na sajtu Adultwork pod pseudonimima Mark i Kortni, bili starosti između 20 i 70 godina.

– Goli smo, igramo se i oni nam se pridruže – opisao je uslugu kratko i jasno Tejlor.

Detektiv, koji je imao 19 godina službe, u utorak je proglašen krivim za nedolično ponašanje od strane policije Vest Midlandsa. Još ranije je dao otkaz, ali su sada zabranili da ikada konkuriše za posao u organima reda.

Tajni snimci koje su napravili novinari Sana pregledani su na saslušanju, a utvrđeno je da je par koristio svoju kuću vrednu 450.000 funti kao bordel.

– Otkrili smo da je ovo ponašanje diskreditujuće i verovatno će potkopati poverenje javnosti u policiju, umajući u vidu da je počinio krivično delo u ulozi prostitutke. “Nastavio je sa nedoličnim ponašanjem iako je morao da zna da to šta radi nije u redu. Da je i dalje služio kao policajac bio bi otpušten – obrazložio je odluku Hari Ajrlend, predsedavajući policijske komisije u ovom slučaju.

Tejlro je nakon inicijalne priče u Sanu suspendovan u novembru 2020., a posle nedavnog saslušanja je priznao krivicu.

– Nisam se video kao policajac koji prodaje s*ksualne usluge. Nisam bio u pravu i izvinjavam se zbog toga – kazao je bivši detektiv za San.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.