SINOĆ SU SVI GLEDALI OVOG SRBINA NA CRVENOM TEPIHU: Odselio se iz Beograda, ali ga SVI PAMTE zbog OVE STVARI
Alesandro Eger, Foto: Printscreen Instagram/alessandroegger

prelep

SINOĆ SU SVI GLEDALI OVOG SRBINA NA CRVENOM TEPIHU: Odselio se iz Beograda, ali ga SVI PAMTE zbog OVE STVARI

Nekada je krasio omot Kinder čokolade, a sada je uspešan model i glumac

Objavljeno:

Dok se Filmski festival u Veneciji bliži svom kraju, a svakodnevno se skupljaju utisci sa crvenog tepiha, pažnju nam je privuklo i sinoćno pojavljivanje jednog intrigantnog para na premijeri filma "Vivants".

Na crvenom tepihu Mostre, ruku pod ruku stigli su Alesandro Eger i njegova bolja polovina, Madalina Doroftei. I dok vam njihova imena niša ne znače na prvu loptu, reći ćemo to ovako. U pitanju je rođeni Beograđanin sa Banovog brda koji je još kao dečak krasio omote Kinder čokolada.

Ovaj glamurozni par redovno se pojavljuje na prestižnim festivalima širom Evrope, uključujući Veneciju i Kan.

Ofarban u zlatno plavo, baš poput Kena iz filma "Barbi", Alesandro se ovoga puta pojavio u veoma sofisticiranom i elegantnom izdanju, što ne čudi s obzirom na njegovu strast prema modi i stalno eksperimentisanje sa trendovima.

Tako je odabrao moderno odelo od crnog pliša s širokim i opuštenim pantalonama, upotpunjeno belom košuljom, leptir-mašnom i crnim, luksuznim mokasinama od baršuna.

I njegova izabranicastilski se uskladila sa njim, birajući elegantnu crnu haljinu sa šljokicama, koja je istakla duboki šlic i prorez u predelu grudi. Sve je zaokružila srebrnim sandalama sa kaišićima, glamuroznim nakitom, efektnom punđom i besprekornom šminkom.

Zajedno su već deset godina, a često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu. Pre dva meseca su se verili, ozvaničivši svoju dugogodišnju vezu.

Alehandro Eger, Alesandro Eger
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Inače, Madalina Doroftei nosila je titulu mis Rumunije. A nije zapostavila ni svoje obrazovanje, diplomiravši na Ekonomskom fakultetu u gradu Jaši.

Od dečeka sa čokolade do uspešnog modela i glumca

Alesandro Eger je danas jedna od najistaknutijih muških figura u Italiji, a pored uspešne manekenske karijere, polako, ali sigurno gradi i svoje mesto u svetu filmske industrije. Dobio je ulogu u filmskom hitu iz 2021. godine, "House of Gucci", a pre toga je ostvario manje uloge u nekoliko filmova. Već kao tinejdžer, glumio je u seriji "The Band". Pored toga, učestvovao je u italijanskoj verziji popularnog TV šoua "Ples sa zvezdama" prošle godine, a u julu ove godine objavio je pesmu "In ogni posto".

Eger se iz Beograda preselio u Italiju još kao dete i, osim srpskog porekla, ima i italijanske, austrijske, argentinske i holandske korene. Zanimljivo je da je postao poznat kao dečak na omotu čuvene Kinder čokolade, što ostaje deo njegove prepoznatljive priče.

Alehandro Eger, Alesandro Eger
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

"Napustio sam kuću sa samo 17 godina kako bih pronašao svoje mesto pod Suncem", jednom prilikom je otkrio Alesandro, dodajući da je radio kao vozač pevačice Glorije Gejnor u tom periodu. Njegova karijera u manekenstvu počela je sa 21 godinom, kada je debitovao za brend Versače.

"Manekenstvo je došlo mnogo kasnije, tek kad sam imao 21 godinu. Neki mesec nakon snimanja u Rimu gde smo snimali 'Medico in famiglia', čuvenu seriju gde glumi i Milena Vukotić uz Lina Banfja. Vratio sam se u Milano i tražio posao. Ušao sam u Versače i pitao sam da li im treba konobar, prodavac bilo šta, i to je čuo kasting direktor. Bilo je kao u filmovima, on je stajao iza mene i samo mi je rekao: 'Dođi ti sa mnom', izmerio me i sutradan sam već sedeo sa Donatelom Versače. Tako je sve počelo, bilo je jako zanimljivo, pa sam odlučio da se posvetim manekenstvu. Bilo je potrebno mnogo truda, treninga, dijeta i audicija. Ali od malih nogu, šta god da počnem, trudim se da osvojim zlato, i za to zlato sam se uvek borio i mislim da mi je upravo to donelo dobre rezultate. Najviše se ceni trud, da ustaneš, da zoveš ljude, održavaš kontakte, agencije... Da pokažeš svima koliko to želiš", ispričao je Alesandro u jednom intervjuu.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.