SKINUO JE SVASTIKU I NAPRAVIO OVE PERVERZNE FOTKE: Javila da je TRUDNA, a ono što PLANIRA SA BEBOM ga ŠOKIRALO
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/supremeballa21

šok

SKINUO JE SVASTIKU I NAPRAVIO OVE PERVERZNE FOTKE: Javila da je TRUDNA, a ono što PLANIRA SA BEBOM ga ŠOKIRALO

Fotograf je skinuo svoju svastiku i slikao je

Objavljeno:

Muškarac od 36 godina zabavljao se sa ženom od 29 i sve se činilo savršenim dok nije upoznao njenu sestru. Za razliku od devojke sa kojom se zabavljao, njena sestra imala je 26 godina i na sve moguće načine se trudila da postane influenserka.

- Bila je prodorna, komunikativna i istrajna u pokušajima da dođe do što većeg broja pratilaca na društvenim mrežama. Pošto sam radio kao fotograf na svadbama i ostalim veseljima, rešila je da joj odradim nešto kvalitetnije fotografije koje bi postavila na svoje profile. U dogovoreno vreme došla je u moj stan gde sam imao profesionalnu rasvetu. Odradili smo nekoliko fotografija, a onda je rekla da sve ostale želi u bikiniju. Otišla je da se presvuče, tačnije svuče i izašla je u minijaturnom kupaćem kostimu, a ja sam bukvalno ostao otvorenih usta zbog njenog savršenog tela - započinje ispovest ovaj muškarac za San.

Izgleda da je i rođena sestra devojke sa kojom se zabavljao gajila simpatije prema njemu, tako da tog dana u njegovom stanu nije se sve završilo samo na fotografisanju.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Opčinila me je izgledom. Ranije nisam toliko obraćao pažnju na to koliko je ona zgodna. Razne stvari su mi padale na pamet, a na moje totalno zaprepašćenje prišla mi je i počela strastveno da me ljubi. Onda mi je šapnula da sam joj oduvek bio privlačan i da bi možda mogli da napravimo nekoliko smelijih fotografija, možda i zajedničkih. Rekao sam joj da kamera može na tren da sačeka. Potom smo imali neverovatan se*s. Otišla je i to se u skorije vreme nije ponovilo. Bio sam zbunjen, u isto vreme shvatio sam da me je ponela trenutna strast i da ne želim da izgubim svoju devojku, a njenu sestru. Baš u tim razmišljanjima sam dobio njen poziv. Saopštila mi je da je trudna i da će roditi dete pošto bi joj ono donelo dosta pratilaca na društvenim mrežama. Sada ne znam šta da radim, šokiran sam njenim planovima - požalio se on.

Komentrai su ubrzo usledili i nisu bili blagonakloni prema ovoj aferi.

- Ta devojka dete ne bi trebalo da koristi u marketinške svrhe, to nije igračka. Vi biste morali da preuzmete odgovornost i makar finansijski plaćate kompletnu alimentaciju.

Bonus video:POKLONILA SAM JELENI KARLEUŠI JEDNU STVAR, ZAHVALILA MI SE Didi Džej otkrila: Zajednički fotograf nas pomirio

00:54

POKLONILA SAM JELENI KARLEUŠI JEDNU STVAR, ZAHVALILA MI SE Didi Džej otkrila: Zajednički fotograf nas pomirio

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.