POSLE BOGATOG NASLEDNIKA IZ PORODICE KARIĆ SREĆU PRONAŠLA PORED FOTOGRAFA: Evo koji BEOGRAĐANIN je zaludeo Elenu
Foto: Instagram/elenakaramankaric

opa bato!

POSLE BOGATOG NASLEDNIKA IZ PORODICE KARIĆ SREĆU PRONAŠLA PORED FOTOGRAFA: Evo koji BEOGRAĐANIN je zaludeo Elenu

Elena često objavljuje fotografije sa njim, a sada je imala posebnu priliku.

Objavljeno: 08:26h

Fotograf Dušan Reljin i dizajnerka nameštaja Elena Karaman Karić već duže vreme uživaju u vezi nakon njenog razvoda od Jugoslava Karića. Inače, pre Jugoslava Elena je imala još dve velike ljubavi.

Posle razvoda od proslavljenog fudbalera Predraga Mijatovića, sa kojim je dobila dva sina, Elena se iz Španije vratila u Beograd gde je upoznala kontroverznog biznismena Andriju Draškovića, a onda je uplovila u brak sa Jugoslavom.

Elena i Jugoslav nekada
Elena i Jugoslav nekadafoto: Dragana Udovičić

Inače, Elena iza sebe ima tri braka i iz tih brakova ima sinove koji su izrasli u prave frajere. Oni su majci podrška u svim segmentima života, a sada su prisustvovali potpisivanju ugovora u kupovini imanja u Italiji.

Novi dečko
Novi dečkofoto: Printscreen/Instagram/elena.karamankaric

Elena često objavljuje fotografije sa novim dečkom, a sada je imala posebnu priliku.

Naime, Dušanu je rođendan, a tim povodom se Elena oglasila na mrežama. Ona je objavila zajedničku crno-belu fotografiju na kojoj ga grli, a čestitke su se nizale.

Inače, Dušan Reljin je Beograđanin sa norveškim državljanstvom i stalnom adresom u Njujorku. Njegovo ime dobro je poznato u krugovima svetske javne scene, jer je sarađivao sa prestižnim magazinima i brojnim svetskim zvezdama, poput Mišel Fajfer, Džesike Čejsten, Robeta del Nadža iz sastava „Masiv atak“, Harvija Kajtela, Vilijama Defoa, Eve Longorije, Kim Kardašijan Vest, Džastina Bibera, Igija Popa, Šarliz Teron, Kejt Mos, Džulijan Mur, Marine Abramović...

Elena u mladosti
Elena u mladostifoto: Printscreen Instagram/elenakaraman.essenceofliving

U jednom intervjuu rekao je da je Kim Kardašijan Vest delovala veoma skromno, a da je Biber bio apsolutno odvratan. Otkrio je tada da je u Njujorku, na dva bloka od njegovog stana živeo čuveni Dejvid Bouvi.

"On je oduvek bio moj veliki idol. Radili smo zajedno nekoliko puta i tako smo se upoznali, odnos nam je tada bio potpuno profesionalan. A onda sam jednog jutra sa svojim srednjim sinom išao na kafu u kafić na Lafajet stritu, a tamo smo videli samo Dejvida kako sedi za jednim stolom. Imao isti kačket kao moj sin. Dok sam otišao po kafu, moj sin i on su razmenili kačkete, a kada sam došao, počeli smo da pričamo i podsetio sam ga da smo radili zajedno. Kasnije smo postali bliski prijatelji i viđali se sve češće“, pričao je pre četiri godine.

1 / 7 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ZORANA JEVTIĆ, SONJA SPASIĆ, DRAGANA UDOVIČIĆ, VLADIMIR LUKIĆ

Podsetimo, Elana Karić već duže vremena izvodi razne rituale i obrede, te pratioce na Instagramu svojim objavama ostavlja bez teksta.

Bonus video:

00:30

Elena Karić obavila ritual za preminulog sina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.