ZALJUBILA SE U DRUGA SVOG SINA, NIJE MOGLA DA SKINE POGLED SA OVOGA: Strast je samo EKSPLODIRALA i pomutila razum
Ilustracija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

ISPOVEST

ZALJUBILA SE U DRUGA SVOG SINA, NIJE MOGLA DA SKINE POGLED SA OVOGA: Strast je samo EKSPLODIRALA i pomutila razum

"Ja imam 43 godine a moj intimni partner ima 22 i najbolji je prijatelj mog sina"

Objavljeno:

Ispovest jedne Britanke zaprepastila sve one koji ne odobravaju veze iskusnijih žena i mlađih muškaraca. Kako je u ona priznla u iskrenoj ispovesti nije očekivala da će se sve otgnuti kontroli da je emocije koje gaji prema svom mladom partneru toliko razbuktati. Ovakve veze i dalje su tabu i izazivaju veliku pažnju i osudu okoline.

U vezi sedam meseci

Kako je priznala ona se bez mnogo razmišljanja prepustila strasti i ušla u vezu sa mladim muškarcem koji je najbolji drug njenog sina.

seks
foto: M-Production / Alamy / Alamy / Profimedia

- Ja imam 43 godine a moj intimni partner ima 22 i najbolji je prijatelj mog sina. Poznajem ga jceo život i nikad ga nisam gledala osim kao druga svog sina - počela je svoju ispovest ova žena.

Kako je objasnila ona je već više od 10 godina razvedena od oca svog sina i imala je nekoliko intimnih avantura, ali nikad se nije osećala kao sada.

- Sve je počelo kad je moj sin otputovao na nekoliko meseci u Južnu Ameriku zbog posla. Jedne večeri njegov najbolji drug me je pozvao da vidi da li sam dobro i da li mi nešto treba. Ubrzo se pojavio na mojim vratima sa flašom vina u ruci. Opušteno smo ćaskali, malo flertovali i na tome se završilo - dodala je ona.

Ubrzo se mladić ponudio da joj pomogne oko postavljanja novih vrata. Kad je završio zamilio je da se istušira kod nje jer je trebalo da izađe u grad sa društvom.

- Kad je izašao iz kupatila samo sa peškirom oko struka nisam mogla da skinem pogled sa njegovog savršenog tela. Uhvatio me je za ruku i odveo u spavaću sobu gde sam se prepustila strasti koja mi je pomutila razum. Bio je to najbolji se*s koji sam iskusila u životu. Ponovo se osećam mladom, on me obasipa pažnjom i ljubavlju. Naša romansa traje već sedam meseci, zaljubila sam se ali približava se povratak mog sina i plašim se da ga pogledam u oči. Šta da mu kažem? Kako da se opravdam? Ne želim da izgubim sjajan odnos koji sam godinama gradila sa mojim detetom - rekla je očajna žena.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je priznala vođenja strašću nije razmišljala o posledicama jednostavno se prepustila.

Savet terapeutkinuje

Kako je objasnila terapeutkinja veze sa velikim razlikama u godinama mogu da funkcionišu, ali...

- Morate da budete svesni da je ovaj mladić te zakoračio u svet za razliku od vas. Nalazite su tako različitim životnim fazama. Sve može dobro da funkcioniše, ali šta biste uradili da on odluči da želi porodicu? Prvo, morate pitati svog mladog ljubavnika kako se oseća. Na kraju krajeva, on bi ovo mogao da vidi kao ništo drugo. Polaskani ste njegovom pažnjom, ali zapitajte se da li zaista možete da vidite dugoročnu vezu s njim? - rekla je terapeutkinja.

Kako je objasnila mora da bude svesna posledica. - Da li ste zaista spremni da žrtvujete odnos sa svojim sinom zbog ovog mladića? Mislim da treba realno da sagledate situaciju. Ako je vaš mladi ljubavnik ozbiljan u vezi sa vama, najbolje je da budete iskreni prema sinu i da mu sve priznate ako zaista verujete da vaša veza može da opstane - zaključila je ona.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.