DEVERUŠA MORALA DA SE OŠIŠA ZBOG BOLESTI, A MLADA JE IZBACILA SA SVADBE: Zbog onoga što je REKLA otišle su na SUD
Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/UŽICE - OGLASNA TABLA

au, jezivo

DEVERUŠA MORALA DA SE OŠIŠA ZBOG BOLESTI, A MLADA JE IZBACILA SA SVADBE: Zbog onoga što je REKLA otišle su na SUD

Ovo niste videli ni u španskim serijama

Objavljeno:

Ceremonija venčanja je veliki trošak. Mlada i mladoženja moraju da potroše znatnu sumu na najvažniji dan u svom životu. Za ovu priliku često se podižu krediti ili se pozajmljuje novac od roditelja. Troškovi pripreme važe i za one koji su direktno uključeni u organizovanje zabave.

Frizura, kupovina haljine, šminka, mogući transport i drugi troškovi na koje prvo ne razmišljamo. Ako ste prebrojali dinar po dinar, verovatno će mnogi primetiti da je potrošena znatna količina. Jedna od žena tvrdi da je potrošila preko 500 evra na odeću i drugi pribor za venčanje svoje prijateljice, gde je trebalo da bude deveruša.

Međutim, samo nekoliko dana pre velikog slavlja, mlada je odlučila da ne želi da njena prijateljica prisustvuje venčanju. Povod svađe bila je frizura deveruše. Nesuđena deveruša zatražila je od para povraćaj troškova. Pošto nije dobila odgovor, počela je razmatrati da slučaj preda sudu.

Anonimni korisnik Reddita podelila je svoju priču. Objasnila je da je iz zdravstvenih razloga morala da se ošiša, jer je kosa počela da joj opada u šakama.

- Rekla sam mladoj o svom stanju dve nedelje pre venčanja i nije reagovala na loš način. Nedelju dana kasnije došla je u moju kuću i kada je trebalo da ode napomenula je da je zabrinuta za moju frizuru - napisala je autorka.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

Deveruši je ubrzo stigla poruka od mlade:

- Nakon našeg posljednjeg razgovora, želela bih da te podsetim na moje granice. Bila sam vrlo milostiva, ali ne mogu da dopustim da me ne poštuješ. Kao što znaš, moje venčanje je bilo nešto o čemu sam sanjala dugi niz godina - napisala je buduća mlada.

- Uložili smo mnogo novca u video i slike - nastavila je mlada. - Kada razmišljamo o ovom danu u budućnosti, želimo da vidimo svoju viziju odraženu u sećanjima. Kada sam zatražila da mi budeš deveruša 2019. godine, bila sam vrlo jasna i vrlo konkretna u svom zahtevu - Dodala je da su joj informacije o šišanju bez prethodnog obaveštenja "dosadne".

- Osetila sam se da me poštuješ jer si me kontaktirala nešto više od nedelju dana pre venčanja. Mogle smo zajedno da pronađemo rešenje za tvoju frizuru - rekla je isto.

Kasnije u pismu, mlada je rekla da, iako joj je žao zbog zdravstvenih problema svoje prijateljice, nije bila voljna da pravi kompromise na venčanju.

- Pošto je ovo nešto na šta više ne možeš u potpunosti da se posvetiš, molim te da odustaneš od učešća na mom venčanju - napisala je.

Reakcija na odluku neveste

Vest je stigla tri dana pre planiranog venčanja. Odbijena prijateljica je odmah poslao verenicama račun sa zahtevom da joj se refundiraju haljine i cipele. Jedna od kreacija bila je u posedu mlade, iako je to platila deveruša.

- Niko od njih nije odgovorio, pa sam odlučila da slučaj predam sudu - napisala je korisnic Reddita. Žena nije krila žaljenje. Rekla je da je provela mnogo sati sa mladom pripremajući i planirajući ceremoniju .

- Rečeno mi je da sam nedosledna i sebična - prokomentarisala je ona. - Kada sam pristala da joj budem deveruša, obećala sam da ću učiniti sve što ona zatraži, čak i ako mi je oduzelo mnogo vremena i novca . Pa da li sam ja đubre što sam je izvela na sud jer me je isključila sa venčanja? Zbog šišanja?

Reddit je prikupio preko 1.300 komentara. Mnogi korisnici interneta izjavili su da tužba nije pogrešna odluka, te da joj treba nadoknaditi sve nastale troškove.

- Šta nije u redu sa mladom koja misli da su sve deveruše manekenke na audiciji za venčanje, a ne prijatelji i porodica sa kojima su u bliskim odnosima? - napisala je ogorčena korisnica ove platforme.

Bonus video: NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela

04:59

NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.