MLADA ODLEPILA NA SVOM VENČANJU KADA SE POJAVILA ONA: Priredila joj je UŽASNU STVAR, sva pravila su PREKRŠENA
Venčanica, Foto: Printscreen

AJOJ!

MLADA ODLEPILA NA SVOM VENČANJU KADA SE POJAVILA ONA: Priredila joj je UŽASNU STVAR, sva pravila su PREKRŠENA

Trebalo bi da se ispoštuje pravilo da se na venčanje ne nosi belo, ali ako se to već desi, sigurno ćete snositi posledice kao ova deveruša.

Objavljeno:

Ne morate često da prisustvujete venčanju da biste znali da postoji strogo pravilo da se "ne nosi belo" kada je u pitanju izbor odeće za gošće. To proizilazi iz duge tradicije po kojem obično neveste nosi belo, a proces razmišljanja je da je to njen veliki dan.

Međutim, čini se da ova javna tajna nije stigla do jedne deveruše koja se pojavila u istoj odeći koju je mlada nosila na venčanju. Mlada, koja je podelila svoj bes zbog lošeg gosta na venčanju, tvrdi da je ova osoba bila jedina koja se pojavila u odeći bele boje.

Deveruša
foto: Profimedia

U postu na Reditu, mlada je opisala šta se desilo. Napisala je: "Nisam mogla a da ne primetim da se Alis pojavila na mom venčanju u istoj haljini koju sam nosila na venčanju. Ne samo da je to bila ista haljina, već je bila i čvrste, izuzetno beli boje ."

Mlada je nastavila kako smatra da je to bio nameran potez jer je ona "veoma stroga kada se radi o modi i bontonu". Dodala je kako su, na njenu iznerviranost, gošća i njen partner rano otišli ​​i dali im nepotpisani ček kao svadbeni poklon.

- Poslednja kap koja je prelila čašu je bio svadbeni poklon koji je bio nepotpisani ček koji nismo mogli da unovčimo. Kada smo joj rekli, ona se izvinila i naterala nas da joj ga vratimo poštom da potpiše. Trudim se da ne pretpostavljam da se stvari rade namerno, ali Alisa je bila jedina sa kojom smo imali problema. Drago mi je da je gotovo."

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

(Espreso/alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.