U DONJEM VEŠU POSLALA ROĐENDANSKU PORUKU, MAMI UZDAHE I U ŠESTOJ DECENIJI: Živela kao BESKUĆNIK, a danas je BOGINJA
Dženifer Lopez, Foto: Printscreen/ Instagram/ jlo

Neprevaziđena Džej Lo

U DONJEM VEŠU POSLALA ROĐENDANSKU PORUKU, MAMI UZDAHE I U ŠESTOJ DECENIJI: Živela kao BESKUĆNIK, a danas je BOGINJA

Dženifer Lopez proslavila je 54. rođendan

Objavljeno:

Popularna pevačica i gumica Dženifer Lopez juče je proslavila 54. rođendan. Kao svoj rođendanski autfit izabrala je svileni kimono sa printom lišća u kombinaciji sa čipkastim donjim vešom i grudnjakom. Za mnoge i previše provokativno, ali je činjenica da ona izgleda odlično.

Iako je ušla u šestu deceniju zategnuto telo govori umesto nje, a mnogi bi pomislili da ima najviše 30 godina. Ko je zaslužan za mladoliki izgled Dženifer Lopez?

Kozmetika

Ona je lansirala svoje proizvode za negu kože, a želja joj je da tradicionalni način nege kože upotpuni dodatnom hidratacijom. Kao glavni sastojak njene kolekcije izabran je kompleks maslina - četverodelna mešavina skvalana, fermentiranog ulja, ekstra devičanskog ulja i ekstrakta lišća, objašnjava "Real Simple".

Ko je Dženifer Lopez?

Rođena je 24. jula, a od malena gajila je ljubav prema plesu i po tome je bila i izuzetno primećena. Na časove je krenula sa samo pet godina. To joj je donelo novac i slavu. Kada je završila srednju školu želela je karijeru, ali ne i da uči zbog čega se sukobila sa majkom. Podršku majke nije imala zbog svojih snova koje je sada i ostvarila. Ipak ističe da joj je danas zbog svega zahvalna.

- Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio. U početku nije bilo lako, nisam imala puno novca, ali sam imala veru u sebe - rekla je jednom prilikom.

Imala je 21 godinu kada se preselila u Los Anđeles, a stan je delila sa cimerima. Nakon toga dobila je ulogu plesačice u seriji "In living color" i otvaraju joj se mnoga vrata. Prvi album objavila je 1999. godine.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubavni život

U braku je bila sa Ohanjem Noom i Krisom Džadom. Sa sadašnjim partnerom, Benom Aflekom bila je verena, veridba je prekinuta. I kada se činilo da je našla ljubav svog života penzionisanog bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza, sa kime se i verila, ljubavi je bilo kraj, a svet je uzdrmala vest da se pomirila sa Benom, sa kojim je sada u braku. Ima blizance koje je dobila iz braka sa Markom Antonijem, ali posle decenije i taj brak se završio.

Da joj je ljubavni život bio buran govori i činjenica da je 1999. godine prisustvovala pucnjavi. Njen tadašnji partner, reper Paf Dedi sa drugom, ušao je u sukob sa drugim čovekom, a obračun se desio u klubu.

02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.