HALJINA KOJA SVE OTKRIVA, NE DAJ BOŽE DA VETAR DUNE: Latino DIVA se uvukla u nešto od čega PADAJU VILICE (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Printscreen/ Instagram/ jlo

bomba

HALJINA KOJA SVE OTKRIVA, NE DAJ BOŽE DA VETAR DUNE: Latino DIVA se uvukla u nešto od čega PADAJU VILICE (FOTO)

Kod nje ne seva šlic, šta god bio pandan za sevanje kad su grudi u pitanju, sevnulo je svakako

Objavljeno: 21:22h

Latino zvezda Dženifer Lopez uvek je na meti fotografa i paparaca, zato i ne čudi zašto su kadrovi sa snimanja modnog editorijala na kojem je nosila providnu zelenu haljinu s dubokim asimetričnim prorezom atrakcija.

Dženifer Lopez vikend je provela za fotografisanju za modni editorijal. Za to priliku izabrala je nekoliko zanimljivih kombinacija i haljina koje su joj, do kraja snimanja, pravili probleme. Najpre proreza i vetra koji je otkrivao određene delove tela.

Naime, slavna glumica i pevačica prvo je pozirala u glamuroznoj haljini zelene boje, golih leđa i dugih rukava, i asimetričnog bočnog proreza koji je na momente otkrio veći deo njenog torza nego što je, verovatno, bila spremna da pokaže.

1 / 2 Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kasnije je nosila haljinu, takođe u zelenoj boji, ali znatno svetlijoj, u stilu grčkih boginja s prelomom na suknji koji je istica njene zategnute noge, a providan materijal privuako je pažnju neumornih paparaca koji su se borili za najbolji kadar.

Zanosnaholivudska zvezda je ljubitelj ženstvenog modnog stila, naročito haljina, koje su njen najčešći odabir za mnoge događaje. U poslednje vreme često je viđamo u elegantnim haljinama sa cvetnim printom, kao što je bio lepršav maksi model koji je nosila u šetnji sa suprugom Benom Aflekom.

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.