RADILA JE NOGE U TERETANI, KADA JE USTALA SA SPRAVE IMALI SMO ŠTA I DA VIDIMO: Blago prisutnima (VIDEO)
Devojka u teretani, Foto: Printscreen/ TikTOk/ ms.kendelllopez

sve se vidi

RADILA JE NOGE U TERETANI, KADA JE USTALA SA SPRAVE IMALI SMO ŠTA I DA VIDIMO: Blago prisutnima (VIDEO)

Obukla se za trening kao i svaki drugi dan, međutim ovo nije očekivala kada je ustala sa sprave

Objavljeno:

Želela je da snimi video kako diže tegove u teretani i pokazuje svoj napredak, ali je Kendel bila užasnuta kada je ponovo pogledala snimak i shvatila da su helanke koje je nosila na treningu potpuno prozirne, prenosi The Sun.

Kendel je otišla naTikTok da podeli video, koji je počeo njenim podizanjem tegova na mašini za potisak nogu. Moglo se videti kako nosi par dvobojnih helanke, koje su imale svetlosivu nogavicu sa crnim prugama i crni deo na dnu i u struku. Ali kada je ustala sa mašine, videla se njena greška, hulahopke su bile potpuno providne i otkrivale su njen donji veš ispod.

„Ne nosite providne helanke na dan kada radite noge...niko mi nije rekao!“ napisala je ona video snimku, koji je brzo dobio brojne komentare i izazvao debatu.

„Siguran sam 1000% da je ovo urađeno namerno“, napisao je jedan korisnik, na šta je Kendel odgovorio: „Bili biste 1000% u krivu“. „Znala si za to! Ovo nije urađeno bez veze“, prokomentarisao je jedan korisnik.

„Iskreno, verovatno niko nije primetio niti pogledao“, prokomentarisao je drugi, dok je jedan korisnik dodao: „Stalno sam u teretani i poslednje što radim je da gledam ko šta nosi“.

SUBOTIĆEVA BI DA BUDE SAVRŠENA, A DALA JE SEBI ROK: Posle 2 meseca od POROĐAJA izgleda BRUTALNO! Zdrav život i teretana:

00:15

SUBOTIĆEVA BI DA BUDE SAVRŠENA, A DALA JE SEBI ROK: Posle 2 meseca od POROĐAJA izgleda BRUTALNO! Zdrav život i teretana! (VIDEO)

(Espreso/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.