MILIJARDER (45) UBRIZGAVAO KRV SINA TINEJDŽERA DA BI POSTAO MLAĐI: Hoće da živi VEČNO, a LEKARI su šokirani OVIM
Brajan Džonson sa sinom, Foto: Printscreen/Instagram/ bryanjohnson_

au!

MILIJARDER (45) UBRIZGAVAO KRV SINA TINEJDŽERA DA BI POSTAO MLAĐI: Hoće da živi VEČNO, a LEKARI su šokirani OVIM

Izgleda da eliksir mladosti ipak postoji

Objavljeno:

Da li ste ikada poželeli da večno budete mladi? Ovo je mislija koju milijarder sporovodi u deli:

Brajan Džonson (45), CEO kompanije Kernel koja se bavi praćenjem moždanih aktivnosti i milijarder, odlučan je u ideji da u petoj deceniji postane tinejdžer. Uz pomoć najboljih lekara, stručnjaka i nutricionista već godinama radi na tome da njegovo telo, koža i kosa se regenerišu kako bi "restarovao" organizam i uslovno rečeno, naterao da postane ponovo mlado.

Brajanova rutina podrazumeva da ustaje svakog jutra u pet i da uzima dve doze suplemenata. Ishrana je striktno veganska, pre svega blendirana hrana. Njegov svakodnevni život i zdravstveno stanje prati tim od 30 doktora i medicinskih eksperata koje plaća dva miliona godišnje. Njihov zadatak je da prate kako se ponaša svaki organ u njegovom telu jer je cilj da se podmladi ne samo fizički, već i duhovno.

Džonson kaže da pre svega želi da njegov mozak, jetra, bubrezi, zubi, koža, kosa i polni organ funkcionišu kao kod osobe od 18 godina.

Na listi kontroverznih metoda za podmlađivanje je transfuzija krvi, pre svega upotreba krvne plazme njegovog sina tinejdžera. Međutim, Brajan kaže da ubrizgavanje krvi sina nije dalo rezultate i da nije ništa mlađi nego što je bio juče, pa odustaje od ove metode.

"Moje levo uvo ima 64 godine, moj fitnes test pokazuje da imam 18 godina, a dijafragma mi je jaka kao kod tinejdžera. Moja želja je da postanem osamnaestogodišnjak. Moj sin ima 17 godina i stalno se šalim sa njim - Kad postanem mlađi, želim da budem kao ti", rekao je za BBC.

Lista terapija na koje Brajan ide je dugačka - od lasera za regeneraciju kože koja je oštećena od sunca, preko agreisvnog tretmana nege kože, ishrane, redovnih kontrola organa, pa sve do kože, zuba i na kraju krajeva polnog organa, Brajan je odlučan da živi zauvek.

"Bloomberg" između ostalog navodi da milijarder ne želi da prizna da je isprobavao i eksperimentalne tehnike kao što je genska terapija.

"U tome jeste lepota. To su nove granice koje treba da srušimo", rekao je Brajan Džonson.

01:00

HITNA POMOĆ IMA PUNE RUKE POSLE USLED PAKLENIH VRUĆINA! Kurir televizija istražuje: Koji ljudi su najugroženiji?

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.