SRBIN ISKRENO POKAZAO KAKO IZGLEDA LETOVANJE SA DECOM: Na njegovu MUKU nećete ostati ravnodušni
Ilustracija, Foto: Profimedia

urnebesno

SRBIN ISKRENO POKAZAO KAKO IZGLEDA LETOVANJE SA DECOM: Na njegovu MUKU nećete ostati ravnodušni

Kako je opisao autor snimka, dan na moru kada je padala kiša postao je odmah za 10 odsto skuplji, jer se morao provesti u sobi, što je podrazumevalo mnoštvo skupe hrane za decu, ali i obroke za odrasle

Objavljeno:

Svako ko je na letovanje pošao sa decom, mogao bi se poistovetiti sa jednim šaljivim, ali istinitim snimkom koji opisuje prosečan dan na moru u ulozi roditelja. Još ako se dogodi da u tih nekoliko dana odmora pada kiša, dobije se urnebesan miks veoma izazovnih okolnosti. Baš kao u snimku postavljenom na društvenim mrežama.

More sa decom ili bez dece nije isto

Kako je opisao autor snimka, dan na moru kada je padala kiša postao je odmah za 10 odsto skuplji, jer se morao provesti u sobi, što je podrazumevalo mnoštvo skupe hrane za decu, ali i obroke za odrasle.

- Bilo kako bilo, uveče je moja žena došla na genijalnu ideju da deci iz kola izvadimo trotinete, što je značilo da su postali duplo brži i da moram da trčim duplo brže dok se izvinjavam ljudima u prolazu na nekoliko svetskih jezika sa vrlo lošim izgovorom - duhovito je opisao tata.

letovanje
foto: Profimedia

Kako je dalje dodao, sinov trotinet nije mogao da se sklopi, ali ga je on na "nesreću" sklopio, pa ni sina više nije mogao da stigne.

- Kao i svakom dobrom majstoru, ostao mi je jedan deo viška. U prevodu, nikada više nećemo moći da ga rasklopimo - naveo je.

"Mrzim mini disko"

Ipak, naveo je, njegovoj ženi se ispunila želja da pliva u moru dok pada kiša, a spasilac na bazenu im nije dopustio isto da ne bi udario grom i da onda "svi pozelene", kako se izrazio na očigledno veoma slabom engleskom jeziku.

- Na kraju dan nije skroz propao jer smo opet išli u mini disko. Mrzim mini disko - zaključio je iskreno ovaj mladi tata.

U njegovom opisu letovanja mogli bi se pronaći mnogi roditelji, a iskustva su zaista za smeh, iako njima možda nije do smeha dok sve traje.

- 2021. odemo na more 7 dana sa dva potomka, pa na Zlatibor 2 i na kraju 5 dana na Romaniju u selo. Dođemo kući i svima su pričali o selu, more i Zlatibor pomenuli nisu. Joj kako smo čuvali ovce, išli da vodimo krave na izvor, okopavali krompir. Mislili ljudi da smo ih u nadnicu vodili - nadovezala se duhovito jedna tviterašica.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.