TO ĆE BITI ZAVETI KOJE ĆE PAMTITI: Dok je slušala BUDUĆEG, evo ŠTA joj je UŠLO u venčanicu - imala je sreće (VIDEO)
Foto: Printscreen/ TikTok/ frassetto_films frassettofilms

JEZIVO

TO ĆE BITI ZAVETI KOJE ĆE PAMTITI: Dok je slušala BUDUĆEG, evo ŠTA joj je UŠLO u venčanicu - imala je sreće (VIDEO)

Ne daj bože da se ovo ikome desi

Objavljeno:

Prelep svadbeni dan, sunce sija, malda se smeši ljubavi svog života, reklo bi se da sve ide kao po loju, ali odjednom nešto nije u redu.

Jedna mlada je slušajući svog dragog odjednom izgubila osmeh sa lica. Koliko god se trudila da zadrži pribranost ipak joj nije bilo prijatno.

Mladoženja je shvatio da se nešto dešava i on i svatovi su pritrčali u pomoć, a njoj je bilo sve gore... Nešto je bilo u venčanici, i ona je osećala ubode po leđima.

Kako su sve venčanice komplikovane, bio je izazov dopreti u unutrašnost a ne pocepati je, iako bi to možda bilo pametnije. Bilo kako bilo mladoženja je zavukao ruku i izvadio napast iz njene haljine. Onda je svima posztalo jasno šta je u pitanju.

Stršljen, jedan veliki stršljen se nalazio u venčanici ove jadne devojke. Imala je sreće da nije alergična i da se sve na kraju završilo sa velikim osmehom na licu bez većih posledica. Svakao će biti zaveti koji se pamte.

Evo kako da se rešite stršljenova ukoliko su u blizini vaše kuće.

ČETVRTAK JE BIO DAN ZA PREBIJANJE, U SVAKOM OBROKU SU BILE BUBE Ispovest eks stanara CZ Đorđa Vasiljevića: OVO KAŽE ZA LEGIJU:

03:58

ČETVRTAK JE BIO DAN ZA PREBIJANJE, U SVAKOM OBROKU SU BILE BUBE Ispovest eks stanara CZ Đorđa Vasiljevića: OVO KAŽE ZA LEGIJU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.