DEKA (93) SVAKI DAN U RESTORAN DOLAZI SA OVOM SLIKOM: Kada se pročulo ko je na njoj, priča je odjeknula svetom
Klarens Purvis, Foto: Printscreen/youtube/ WTOC

DIRLJIVO

DEKA (93) SVAKI DAN U RESTORAN DOLAZI SA OVOM SLIKOM: Kada se pročulo ko je na njoj, priča je odjeknula svetom

Klarens Purvis upoznao je Kerolin Tod 1948. godine

Objavljeno:

Da ljubav ne prestaje ni nakon smrti voljene osobe, najbolje govori primer jednog 93-godišnjaka koji godinama u obližnji restoran večera sa posebnim gostom - fotografijom svoje pokojne supruge, jer za njega, njihova romansa još uvek traje.

Klarensa Purvisa, 93-godišnjeg muškaraca iz Džordžije, SAD, prvobitno su uočili lokalci kako mesecima, sa puno ljubavi zakazuje ručak sa svojom pokojnom suprugom donoseći njenu fotografiju u njihovom, nekada omiljenom restoranu. Priča se međutim brzinom svetlosti raširila i oduševila svet.

Klarens Purvis upoznao je Kerolin Tod 1948. godine. Njih dvoje su se brzo zaljubili, tako da su se venčali već sledeće godine, provodeći naredne 63 godine zajedno do njene smrti krajem 2013. godine.

"Ručali smo u restoranu, vraćali se kući, gledali televiziju, išli u krevet, voleli se. Imali smo sve što smo želeli", rekao je Purvis.

"Uvek je bila sa mnom, tako je i sada"

Od smrti supruge, Purvis je posvetio mnogo svog vremena održavanju sećanja na Karolin, i nije ni najmanje stidljiv kada je u pitanju izražavanje svoje ljubavi prema njoj. A nakon što je počeo da nosi uokvirenu fotografiju Karolin, stavljajući je pored sebe dok jede u svom omiljenom restoranu, postao je poznat u svom gradu u Južnoj Džordžiji.

"Uvek je bila sa mnom dok smo živeli, tako da je i sada sa mnom", rekao je Purvis.

Mnogi ljudi su se osećali dužnim da daju Purvisu savet kako bi mu pomogli dok tuguje, čak su sugerisali da bi pronalaženje devojke moglo pomoći u njegovoj tuzi, međutim za tako nešto ovaj 93-godišnjak nije želeo da čuje.

"Rekli su da će biti bolje ako mi nađu devojku. Pa mogao bih da je pitam, mogu li da nađem devojku, ali znate šta bi ona rekla? 'Ako ti želiš, tako i uradi'. Ali ja to ne želim" rekao je 93-godišnjak.

Njegova odanost je mnoge ljude ostavila u čudu, uključujući i vlasnicu restorana u kom dolazi sa fotografijom svoje supruge.

"Pitala sam svog muža, ukoliko mi se nešto desi, hoće li staviti moju sliku na sto? On je rekao da me voli ali da bi to bilo previše", rekla je vlasnica.

U svom domu, Purvis čuva kolekciju fotografija i uspomena svoje drage, kao što je lampa koja je ostala upaljena otkako je Kerolin izašla iz bolnice pet meseci pre nego što je umrla. Njena slika stoji tačno ispod.

"Niko se nije voleo više nego moja žena i ja. Želeo sam ono što je ona htela i ona je želela ono što sam ja želeo", priseća se udovac.

Iako je stalno zauzet uređivanjem dvorišta, on ipak nađe vremena da ode na groblje, kako bi posetio svoju ljubav najmanje četiri puta dnevno.

"Mislim da dolazim 125 puta mesečno. Toliko je volim. I toliko mi nedostaje", zaključio je on.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.